Vecka 7.

Ny vecka och nya tag! Idag är det ju måndag och då kikar vi på hur denna vecka kommer att se ut.
 
Mån-Tis: Bara jobba! Jag känner mig aningen förkyld också så det blir inget gym nu i början på veckan. Kanske en och annan promenad istället.
 
Onsdag: Först jobba och sedan skall vi på Eminent Reklambyrå spela innebandy mot ett par andra företag. Skall bli roligt och spännande, fast att jag suger på innebandy.
 
Torsdag: Bara jobb!
 
Fredag: På fredag skall jag först jobba och därefter skall jag inom Sös en sväng (perfekt att man jobbar i samma stad som ens syster bor i). Där skall vi äta lite pizza och dricka bubbel innan jag håller fredag hemma med Dan. Nästan som en AW med andra ord!
 
Lördag: Alla hjärtans dag! Då skall jag först in till skolan för att träffa Louise. Vi har fått tillbaka vår uppsats som skulle korrigeras lite innan den kunde bli helt godkänd. Så vi skall sitta med den på eftermiddagen och därefter åker jag hem till Sös igen! Där skall vi hålla alla hjärtans dag-partaj med vänner. Det blir middag och goda desserter har jag hört.
 
Söndag: På söndag skall jag och Carro se Fifty Shades of Grey, ooooooooh vad jag längtar! Jag har ju läst alla tre böckerna och vet vad som händer, men ändå! Är SÅ nöjd med att Jamie Dornan skall spela Christian Grey. Han passar verkligen perfekt tycker jag!
 
Någonstans här emellan skall jag försöka ta det lugnt och vila ut mig. Det känns som det kommer bli en rolig men någorlunda hektisk vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0