Veckans mobilbilder.

Alltså, jag har varit så dålig på att ta mobilbilder på sistone. Vet inte varför. Har varit rätt dålig på att vara aktiv på instagram också. Men här kommer några få! De flesta är de som också had hamnat på Instagram. Om ni vill följa mig där heter jag Guuldfish.

I söndags var jag och Dan hemma hos David och My som ni minns! Vi blev bjudna på middag och hälsade på deras kattunge Bobo innan vi gick på bio. Bobo var en kung på det där med posering. Måste säga att detta måste vara den skönaste sovställningen.

Från en katt till två andra! Hittade Nima och Isa gosandes såhär i dans kontorsstol härom dagen. Ser ni att Nima håller om Isa?

Annars har jag hängt lite på gymmet när jag hunnit och orkat. Tränar här mage på en situps-bräda med en extra 5 kgs vikt.

Imorse klockan 04.30 var jag och Elin ute och gick vår fredags-morgonrunda! Är fortfarande helt galet pigg efter den måste jag säga. Förstår inte hur?

Efter promenaden gjorde jag i ordning mig och åkte till jobbet. Upptäckte på busshållsplatsen att det var otroligt kallt och att jag inte borde tagit på mig tunna strumpbyxor. 

Och det var veckans hittills tagna mobilbilder! Några få, men förhoppningsvis duger dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0