Min onsdag i bilder.

Igår var det onsdag och då bestämde jag mig för att dokumentera min dag. Att den sedan inte blev så händelserik är ju sin sak! Men ni får hänga med ändå tycker jag. Jag började min morgon klockan 08.30 med frukost framför Tv4s nyhetsmorgon.
 
Sedan duschade jag och bytte om. Jag skulle nämligen ner till frisören för att klippa min lugg! Det behövdes verkligen och nu kan jag se igen.
 
Därefter mötte jag upp Elin och Novalie för en promenad på hela 8,7 kilometer! Jisses alltså.
 
Väl hemma igen var det dags att blogga lite. Jag tänker på er ju såklart!
 
Och åt mellanmål/lunch. Jag brukar inte äta så mycket när jag bara går hemma. Vet inte varför egentligen. Det är precis som att jag inte blir hungrig av att bara sitta framför TVn. I alla fall så åt jag ett knäckebröd med räk- och kräftost och groddar samt ett kokt ägg med lite kaviar.
 
Sedan var det dags för mig att ta mig till gymmet! Ett 60 minuters ryggpass blev det.
 
De sålde ut sådana här bars på ICA Maxi för endast tio kronor. Perfekt tyckte jag och köpte den här som ett efter-gymmet-snack. Skulle dock inte köpt chokladbanan-smaken. Den var icke så god.
 
Så hoppade jag in i duschen och därefter var det dags att laga mat. Jag dokumenterade det, så ett recept kommer snart!
 
Så kom Dan hem från jobbet och vi åt framför TVn. Sedan satt jag resten av kvällen med att hitta en lokal till mitt födelsedagskalas med släkten. Det gick bra då jag ÄNTLIGEN hittade en i Lödde som inte var uppbokad just den helgen jag tänkt ha det. Och det var min onsdag ungefär! Inte så händelserik som sagt, men kanske lite intressant ändå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0