Tre tisdagstips.

Tips 1: Det är tisdag och dags för tisdagstips såklart! Först ut har vi den här Choklad- och apelsintvålen. Jag vara bara tvungen att tipsa er om den. Den luktar så otroligt gott och jag vill bara äta upp mina händer när jag använt den. Ett tips till er som älskar choklad!
 
Tips 2: Filmen Predestination. Jag och Dan såg den för några veckor sedan och den är så otroligt bra. Speciellt om man gillar science fiction och filmer som är som ett pussel. Man ser liksom inte helheten förrän precis i slutet och då får man ett så otroligt "Aha"-ögonblick. Filmen handlar om en agent som letar efter en bombare i New York och kan dessutom ta sig fram och tillbaka i tiden. Jag tror inte att jag kan förklara mer utan att försäga mig. Men se den! Den är så otroligt bra.
 
Tips 3: Klänningar från Oasis. Älskar Oasis klänningar och har alltid gjort! Tycker att de är någorlunda prisvärda dessutom. Just nu letar jag febrilt efter något att ha på mig till min 25-års fest. Vi får se om jag hittar något. Men in och kika om du också letar efter något stilrent med bra kvalitet och inte alltför dyrt.
 
Och det var mina tisdagstips för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0