En uppdatering.

Hej på er! Vi har ju fullt upp och jag har fotograferat SÅ mycket. Men tänkte att ni ändå skall få en liten uppdatering här nu, så kommer jag gå igenom allt desto mer senare.

Tisdag: Igår hade jag och Dan inte fått vårt bagage än, så vi kände att vår dag blev något begränsad. Vi köpte lite nya kläder och gjorde oss i ordning så mycket vi kunde. På kvällen åkte vi upp till Top of the Rock, åt lobster mac n' cheese och såg Minions på bio. När vi beställde två mellan cola på biosalongen så fick vi de största muggarna jag någonsin sett, ungefär. Tur vi inte tog en större storlek.

Onsdag: Igårkväll anlände äntligen vårt bagage!! YEY! Så idag gjorde vi oss i ordning för en ordentlig turistdag! Vi hade mycket på schemat som vi ville se. Vi började med en ordentlig genomgång av Central Park. Tror vi vandrade runt där i tre timmar. Därefter började det ösregna och jag och Dan tog skydd under en byggnad. Sedan vandrade vi bort till Luke's Lobster och åt lobster rolls. Det är verkligen ett STORT tips om ni är i New York, ät lobster rolls! Så otroligt gott! Därefter gick vi till American Museum of Natural History och tittade bland annat på dinosaurieskelett. Sedan besökte vi M&M's World och handlade godis. PJUH, vilken dag! Nu är vi på hotellet och skall göra oss i ordning inför kvällen. Hoppas ni har det bra där hemma!

Kommentarer
Postat av: M

Hej, hej! Vilka fina bilder! Ha det fortsatt mysigt! Puss och kram på er! <3

2015-07-17 @ 13:41:52

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0