Vecka 25.

Så var det som sagt måndag, vilket innebär veckans schema! Jag har inte särskilt mycket inplanerat den här veckan, vilket är skönt.
 
Måndag: Idag såg jag och Dan det sista avsnittet av Game of Thrones 5:e säsong. Har ni sett det? Jag vill inte avslöja något, men FY FAN. Hatar snart den jäkla serien. Annars skall jag snart ut och springa och försöka återhämta mig efter en intensiv helg.
 
Tisdag - Torsdag: Tisdag till torsdag gäller två saker: jobba och träna. Jag skall försöka vara hemma så mycket som möjligt och ta lite tid för mig själv. Det behövs nämligen just nu. På onsdag skall jag och Regina träffas en sväng i stan och äta lite, ska bli mysigt! Sedan på torsdag skall jag förbereda lite inför midsommar! Längtar såååå! 
 
Fredag: Midsommarafton! Hur kan det redan vara slutet på Juni?? Vad hände med sommaren liksom? På fredag skall jag och Dan vara hos Sara W och Ivan i Kågeröd med ett himla stort och härligt gäng. Det skall bli supermysigt och jag längtar verkligen jättemycket.
 
Lördag: På lördag skall vi grilla hos Emelie och Philip i Teckomatorp! Det skall också bli supermysigt. Vi får hoppas på fint väder hela helgen.
 
Söndag: Vilodag! Sova, titta på serier och sådär. Ta det lugnt helt enkelt!
 
Hur bra lät inte den här veckan då? Verkligen lagom mycket inplanerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0