Vecka 27.

Hej på er och glad måndag! Idag är det exakt två veckor tills jag går på semester, vilket inte är helt fel. Men som vanligt börjar vi veckan med ett veckans schema. Även denna vecka är ganska lugn!
 
Måndag: Ikväll jobbar jag först till 17 och sedan skall jag möta upp Sarah H och Caroline för lite middag på.... MOSAIK! Oh, vad förvånade ni blev nu. Jag skall dock välja några andra rätter än de jag brukar ta den här gången. Så trött på deras aioli, har ätit den tillräckligt mycket nu. Sedan hem och titta på lite serier med mina bröder.
 
Tisdag-torsdag: Tisdag till torsdag skall jag endast jobba, springa, laga mat, titta på serier och försöka andas ut. Jag har så himla mycket att tänka på just nu, så jag skall försöka att bara prioritera mig själv och de saker jag vill göra.
 
Fredag: På fredag direkt efter jobbet tar jag mitt pick och pack och åker till Sölvesborg! YEY! Detta är något jag längtar så oerhört till och dessutom skall det bli fint väder i helgen vilket passar alldeles utmärkt.
 
Lördag - Söndag: Så helgen spenderas i Sölvesborg. Där skall jag bada och sola (om vädret tillåter som sagt), hänga på Killebom och umgås med släktingar. Supermysig helg!
 
Och det är ungefär hur vecka 27 kommer att se ut. Galet att det är juli denna vecka. Kan det bli sommarväder också tack?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0