Dagen jag fyllde 25.

Tycker att vi skall gå igenom min födelsedag lite nu! Jag såg som sagt ut såhär i en gammal MQ-klänning som jag fullkomligt älskar.
 
Under dagen var det såhär fint väder! Jag blev bjuden på lunch av min kollega och allt! Hur snällt? Perfekt födelsedagspresent.
 
Jag hade bakat citronkladdkaka, köpt hallon och grädde och tog med mig till jobbet för fika. Kladdkakan var mycket uppskattad. Recept kommer!
 
Sös hämtade mig klockan 16.00 och gav mig dessutom en present! En superfin kaffekopp. Fick hur många presenter som helst av Sös förresten.

Efter att jag och Sös åkte och fixade naglarna (ännu en födelsedagspresent från Sös) åkte vi hem till mig och Dan. Där överraskades vi av ett färdigdukat bord! Vi skulle nämligen äta fondue hade jag bestämt. Sååå gott! Såserna köpte vi på Elysée i Malmö.
 
Sös har blivit rödhårig förresten! Det passar hon mycket bra i tycker jag.
 
Fick nejlikor av mamma och pappa <3
 
Sös, mamma och pappa, kvällens gäster.
 
Efter maten var det dags att öppna paket!
 
YEY!
 
Hej, hej!
 
Av Sös fick jag boken "Not that kind of girl" och ett presentkort på Cervera, av mamma och pappa fick jag ett kamerastativ och boken "ett egenmäktigt förfarande". SOM här skall läsas nu alltså!! Just ja, sen fick jag ett sadelskydd också... Pappa gjorde narr av mig efter DETTA inlägg.
 
Till efterrätt blev det den här tårtan jag köpte på något så flådigt som Maxi! God var den i alla fall. När klockan var 22 gick mamma, pappa och Sös hem och jag och Dan gick och lade oss.
 
Dagen efter såg jag ut såhär! Stolt 25-åring.
 
Kände mig helt fancy i ny blus, förlovningsring och nybyggda naglar! Så såg min födelsedag ut (och lite dagen efter min födelsedag också)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0