Dagens gnäll.

Saker jag har stört mig på, på sistone:
 
- Att TV4 sänder Farmen, Bonde söker fru, Bästa Bonden och nu skall börja med ett program som heter "Unga Bönder". VARFÖR detta ständiga bonde-tema?! Jag förstår att vissa tycker det är intressant och sådär (eller?), men liksom fyra jäkla program? Dags att komma på något nytt kanske?
 
- Att min hud är snustorr av denna jäkla kyla. Har till och med gått upp till en fetare ansiktskräm men det hjälper inte.
 
- Att snabbussen mellan Lödde och Malmö (som tar motorvägen och struntar i småvägarna) endast går cirka två gånger om dagen och jag lyckas alltid missa den.
 
- Att jag får ont i magen av vaniljlatte. Det som är så jäkla gott. Men trodde helt klart att jag skulle börja gråta av magknip idag på jobbet. Helt klart inte värt det.
 
- Att veckodagarna springer förbi och att helgen går ännu fortare. Snart kommer jag vara 40 år gammal och undra vart tiden tog vägen.
 
- Att de unga killarna som hänger på mitt gym klockan 22 på kvällen tar av sig tröjan och tränar halvnakna. Man bara, varför???
 
- Att det är för kallt och för mörkt och att det inte spelar någon roll att vi går mot ljusare tider för det är fortfarande lika dystert. Vill. Ha. Sommar.
 
Nu har jag klagat av mig lite! God morgon på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0