Helgen.

Det har varit en så himla lugn och skön helg. Jag och Dan har nästan inte gjort någonting. Men det lilla vi gjorde tänkte jag att vi skulle kika på!
 
Här är typ min fredag summerad i mat. Thaimat till lunch, mackor på Eminents utflyttnings-AW och tapas på Mosaik på kvällen. En bra fredag!
 
Ännu en dålig sak med långa naglar: River sönder sina strumpbyxor.
 
Igår var det lördag och då kom Carro över. Vi tittade på Melodifestivalen och åt chips. Jag tyckte verkligen att Måns skulle vinna och tror att han kan ha stora chanser i Eurovision. Vad tycker ni?
 
Idag vaknade jag pigg och utvilad klockan 09.00. Började dagen med att titta klart på hela första säsongen av Twin Peaks och fortsatte söndagen med en löprunda. Jag måste börja träna upp konditionen nu eftersom jag skall springa Vårruset den 4:e maj. Därefter åkte jag och pappa en sväng till Emporia. Vi köpte födelsedagspresent till Dan och sådär.
 
Till middag ville både jag och Dan ha pasta, men vi kunde inte riktigt komma överens om vilken sorts pasta och vilken sås vi skulle ha till. Så vi gjorde helt enkelt två olika sorters pasta och två olika sorters såser. Dan tog vanlig spaghetti med köttfärsås och jag gjorde bönpasta med skinksås. Nu har vi matlådor för hela veckan!

Ungefär så har min helg sett ut. Imorgon tar vi tag i en helt ny vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0