Pompa och ståt: 3 fester i ett.

Så har jag äntligen gått igenom bilderna från i lördags. Det var ganska mörkt i lokalen, så bilderna är lite sisådär. Blixten fick användas en del, vilket liksom förstör bilderna. Men i vilket fall som helst, temat för festen var Pompa och ståt och tanken var att jag skulle fira min 25-års dag, min examen och min dubbelexamen samtidigt. Alla var tvungna att klä upp sig lite ytterligare och gästerna var såååå fina! Vi tar en titt på bilderna.
 
Jag hade inhandlat en massa snacks som tog helt slut typ klockan 12 redan! Förstår inte hur jag alltid lyckas köpa för lite tilltugg? Eller äter mina gäster väldigt mycket kanske? Jag måste ge en stor eloge till min fina arbetsgrupp som hjälpte mig att sätta i ordning allting: Carl, Alice, Christoffer, Sös, Sebastian, Pontus, Alexander, Dan och bästa pappa som hjälpte till med körnigen. TACK! Hade inte fått ihop någonting utan er.
 
Såklart en massa ballonger skulle pryda lokalen. Köpte 25-ballonger också och fick dessutom ett par till av Lars och Lina i födelsedagspresent <3
 
Så kom det en del folk!
 
Älskade den här flamingo-drinkpinnen. Köpt på Tiger för den som undrar! Jag hade köpt glowsticks också, som det inte blev någon direkt bild på. Men även de var köpta på Tiger!
 
Dessa blixtbilder alltså.. Men det minglades runt lite!
 
Micke och Jaana var superfina!
 
Rebbe också <3
 
Så dansade vi till "Freestyler" och gjorde ascoola hiphop moves, rundade av med att skriksjunga till "The time of my life" och snurrade runt Rebbe på dansgolvets faktiska golv. Efter taxibrist, städande och annat var jag och Dan hemma klockan 7 på morgonen. Alltså, SJU på morgonen?! Vi sov tills klockan var 16 dagen efter. Säger bara tack och lov att man bara fyller 25 år en gång. TACK alla fina vänner och familj för en fin kväll och tusen tack för alla omtänksamma presenter. Vad skulle jag gjort utan er? <3

Kommentarer
Postat av: Allan

Ett tips: Om du har en blixt som du kan vinkla blixthuvudet på så kan du testa att rikta blixten upp i taket. Då blir taket som en jättelampa som ger ett bättre ljus än om du riktar blixten rakt på.

2015-03-12 @ 22:10:14
Postat av: Jaana

<3

2015-03-14 @ 21:05:22

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0