Två styck födelsedagsklänningar.

I lördags firade jag min födelsedag med släkten och självklart skall vi titta på vad jag hade på mig denna dag! Jag hittade två styck klänningar på MQ och kunde inte riktigt bestämma mig för vilken jag skulle ha, så jag köpte båda. MQ har förresten blivit min nya favoritaffär, hittar alltid en massa roliga saker där.
 
I vilket fall som helst så börjar vi med den här fina! Den bar jag lördag vid middagstid när Dans släkt anlände för firande. Jag hade dock strumpbyxor till, men hade inte hunnit köpa dem än när jag tog dessa bilderna. Hade bara svarta hemma och tyckte att ljusa strumpbyxor passade bättre till.
 
Klänningen är så himla vårig och härlig, och har dessutom den perfekta längden! Tror jag kommer använda den massvis i sommar.
 
Så hoppar vi några timmar fram i tiden! Klockan 18 anlände min släkt för firande och då hade jag svidat om till den andra klänningen. Nu var jag dock i lokalen, så bilderna blir väl inte jätteroliga.
 
Den här är i alla fall svart i botten med vit och röda ränder. Den är superskön i tyget och är lagom snäll mot figuren då den inte sitter alltför tajt.
 
Och så såg jag ut i lördags! Hur dagen var får ni se i ett annat inlägg.

Kommentarer
Postat av: Z

Så långt hår du fått. Jättefint! 😊

Svar: Tack! <3 :)
Sofie

2015-03-04 @ 17:02:31

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0