Vecka 20.

God morgon! Så var det måndag igen och ni skall få se hur denna veckan kommer att se ut. En någorlunda uppbokad vecka blir det.
 
Måndag: Idag är det måndag och jag skall ägna riktigt stor del åt bloggen. Har ganska många inlägg att skriva och många bilder att redigera. Men först är det såklart jobb som gäller och ikväll skall jag försöka hinna träna och titta på Game of Thrones. Bra dag med andra ord!
 
Tisdag: Jobba, träna etc etc. :)
 
Onsdag: På onsdag åker mamma och pappa på semester och jag och Dan skall ta hand om deras hus. Woho! Några dagar som husägare! Detta firar vi med att ha Sara, Ivan, Neja, Robin, Rebbe och Johan över på middag just på onsdag eftersom det är en röd dag på torsdag. Skall bli mycket trevligt!
 
Torsdag: Röd dag = ledig från jobbet. Himla lyx det där alltså. Tänkte njuta av livet som tillfällig husägare och sola i trädgården och läsa bok. Om det är fint väder då med andra ord.
 
Fredag: Efter jobbet på fredag så skall jag på konsert! SOM JAG LÄNGTAR. Om ni minns så tipsade jag om att Thomas Stenström kommer att spela på Mejeriet i Lund på fredag och jag, Lina, Jenny och Cilla skall dit. Skall dansa som en galning till "Slå mig hårt i ansiktet".
 
Lördag: Hembjudna till middag hos Dans lillebror i hans nya lägenhet i Malmö. Spännande! :)
 
Söndag: Vilodag! Behövs nog efter en något uppbokad vecka.
 
Förutom detta skall jag försöka hinna träna så mycket jag bara kan. 30 minuter är ju bättre än inget tänker jag. Men så kommer denna vecka att se ut för min del! Trevlig måndag på er.

Kommentarer
Postat av: M

Här passar man på minsann.... Hihi Knäppis!

2015-05-11 @ 11:13:04

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0