Vecka 21.

God morgon! Det är måndag och det innebär veckans schema! Eftersom det inte är så mycket inplanerat, kommer här ett komprimerat schema.
 
Måndag - Torsdag: Jobba, träna, titta på serier och så vidare. Det är faktiskt skönt att jag inte har så mycket planerat mitt i veckorna, då hinner jag ta tag i sådana saker som jag annars inte hinner. Annars är det ju Eurovisionvecka och man får ju absolut inte missa deltävlingarna som är på tisdag och torsdag. Heja Måns!
 
Fredag: På fredag så skall jag och Dan ha sådant där typiskt fredagsmys med mat och film. Kommer antagligen somna i soffan klockan 22.30 om jag känner mig själv rätt. Men man behöver sådana fredagar också ibland.
 
Lördag: På lördag är det Eurovisionfinalen och den firar vi precis som vi gör varje år med tjejhäng i Malmö. Varje år ordningar Carro en tillställning där man har valt ett land som är med i finalen och när det landet spelar sin låt skall man bjuda på något i mat- eller drickväg som symboliserar det landet. Så när till exempel Frankrike spelar sin låt kan man bjuda på croissants, när England spelar sin låt kan man bjuda på scones och när Grekland spelar sin låt kan man bjuda på ouzo, och så vidare. Mycket rolig grej måste jag säga, längtar som 17!
 
Söndag: Vilodag! Sova ut, träna, titta på serier och film, ta tag i sådant jag inte hunnit i veckan. En typisk söndag med andra ord.
 
Och det var veckans schema! En mycket bra vecka om jag får säga det själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0