Veckans senaste mobilbilder.

Jag har varit ganska dålig på att ta bilder med mobilen den senaste veckan. Men vi kan kika på de få jag har samlat på mig! Ovan har vi en fin lördagmorgon efter att jag har varit ute och sprungit. Bästa starten på morgonen.
 
En dag med alldeles för lång lugg. Den är trimmad nu så det är lugnt och jag kan nu se igen.
 
Vi hängde hemma hos Carro och tittade på Eurovision förra lördagen som ni vet. Vi tog gruppbilder och den första bilden är i början av kvällen, medan den sista är i slutet av kvällen efter att vi ätit ungefär en miljon saker. Jag var så himla mätt och trött och ville helst ligga på golvet när vi skulle ta bilden. Dock upptäckte jag att det inte blev så himla bra men hann/orkade inte sätta mig upp ordentligt innan självutlösaren gick igång. "Jag kommer inte upp" sa jag precis innan bilden togs, därav Carros crazy skrattmin. <3
 
Elin och jag samma kväll!
 
Jag var på en gigantisk klänningsjakt i veckan och köpte efter många om och men ovanstående klänning som ni nu vet. Såhär ser den ut på!
 
Ni undrade var klänningen till vänster på bilden kommer från, den som jag lämnade tillbaka. MQ är den köpt på och den är såklart också superfin! Spring och köp :)
 
I fredags hängde jag på Grand i Malmö efter AW:en och åt en otroligt god skreitorsk med smörsås, rädisor och sparris.
 
Idag har jag och Dan sprungit runt på Emporia hela dagen för att köpa diverse födelsedags- och studentpresenter. Annars har det varit en otroligt lugn lördag, vilket vi verkligen behövde. Och det får vara mobilbilderna för den här veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0