De senaste mobilbilderna.

Det var ett tag sedan vi tittade på mina senaste mobilbilder, så tyckte det var dags! En dag var jag till exempel på restaurang Välfärden med Sam och åt lunch. Vi åt veggobiffar med potatis och bearnaisesås. Gott!
 
På jobbet gjorde vi den här sprattelgubben som överraskning till en av våra kunder som fyllde 50 år. Tyckte att det var en så himla rolig grej och vill helst ha en sådan av mig själv. Tänk att ha en liten Sofie-sprattelgubbe här hemma!
 
I söndags sa vi tack och adjö till vår lägenhet i Lödde :( Jag kommer att sakna den ganska mycket ändå. Jag tyckte verkligen om både lägenheten och Lödde, men det var helt enkelt bara dags att ta sig vidare. I två veckor har vi skrubbat och städat den här jäkla lägenheten och nu är den äntligen redo för besiktning. Ett stort tack till mamma och pappa som ställt upp och hjälpt till med både flytt och städning!
 
En styck Isa som leker herren på täppan på vår nya fåtölj. Vi spikade upp några tavlor här hemma i lördags förresten! Dock var det sex tavlor och vi hade bara fem spik, så himla störigt.
 
Okej, här kommer en väldigt liten bild. Men hittade denna gamla dänga på mig och Dan från augusti 2009! Jag var blond och Dan hade superstretigt hår. <3
 
Igår var det min och Dans 7-års dag som ni vet och vi firade genom att gå på bio. Vi såg "En underbar jävla jul" och den var både bra och rolig! Den tog upp ganska många fördomar och hur vi som svenskar ofta vill vara så neutrala och politiskt korrekta som möjligt, men samtidigt blir väldigt fördomsfulla mot sådant som känns nytt och främmande. Bra film, med andra ord! Se den!
 
När vi traskade hem från bion igår såg vi det här på Turning Torso, MFF-emblemet. Nu har vi precis kollat klart på matchen och MFF förlorade med 0-5. Det var ändå roligt att det blev en sådan hysteri kring att Zlatan kom hem till Malmö. 

Och det var mina mobilbilder för den här gången!

Kommentarer
Postat av: M

Så lite så!! Kommer att sakna er i Lödde!! Puss o kram! <3

2015-11-26 @ 08:36:50

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0