Onsdagsdokumentation.

Igår var det onsdag och jag tänkte att jag skulle dokumentera min dag, så att ni fick hänga med och se hur min vardag kan se ut. Men jisses vad dålig jag var på att dokumentera! Det blev ju en del luckor. Men i vilket fall som helst, jag går upp runt klockan 06.45. Då äter jag frukost, gör mig i ordning och runt klockan 08 går jag till jobbet. Igår såg jag ut såhär! Blus från Zara och Lee-jeans från MQ.
 
Är så trött på det här novemberregnet nu. Det regnar verkligen VARJE morgon när jag går till jobbet. Så trött på det. Såhär ser det ut precis utanför vår lägenhet förresten!
 
Jag lyssnar just nu ihjäl den här låten, så den fick hänga med på promenixen till jobbet. Tycker att den är så bra! Jag längtar tills jag är frisk och kan börja springa igen, då skall jag lyssna på denna jämt.
 
Och så anländer jag till jobbet runt 08.15! Ni får ju inte riktigt se vad jag gör på jobbet eftersom jag inte kan berätta om bland annat kampanjer vi arbetar med innan de går igång. Men här ser ni en del av mitt skrivbord i alla fall! Jag använder post-it's väldigt mycket, så mitt skrivbord är täckt av små noteringslappar.
 
En annan låt jag spelar väldigt mycket just nu. Jag har skrivit ganska mycket texter på jobbet just nu och då tycker jag att det är skönt att sätta mig i ett hörn och lyssna på musik samtidigt.
 
Sedan hoppar vi flera timmar fram i tiden! Jag hade en jättetrevlig lunch med Jenny igår och åt världens godaste blomkålssoppa, och så glömde jag fotografera det! Blev så arg på mig själv efteråt. Nåväl. Klockan 17 stängde jag ner datorn på jobbet och traskade ner till stan för att hämta ut ett paket och lite annat.

Köpte bland annat den här polotröjan på Lindex! Älskar polotröjor för tillfället och tycker att det är höstens finaste plagg.
 
Titta! Den glittrar och allt!
 
Sedan köpte jag med mig Subway hem till kvällsmat och tittade på Big Bang Theory med Dan. Resten av kvällen åt jag melon och tittade på de sista avsnitten av Wet Hot American Summer: First day of camp. Och det var min onsdag hörrni! Kanske inte sådär jättehändelserik, vilket är ganska skönt om jag får säga det själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0