Sjuklista: Netflixserier

Jag har varit sjuk onsdag och torsdag och därför varit hemma från jobbet. Jag har legat i soffan nästan hela tiden och tittat på serier. Jag blir så otroligt rastlös när jag är sjuk och därför är det rätt bra om man har laddat upp med en del att titta på. Jag tänkte därför tipsa om lite serier ni kan hitta på Netflix, om någon av er skulle behöva något att titta på när ni är sjuka.
 
Master of none: Den här serien föll jag pladask för! Säsong 1 ligger ute med tio avsnitt och jag såg alla på en eftermiddag. Den handlar om Dev som är en skådespelare i New York och liksom hans tillvaro. Jag älskar att det är en ganska enkel humorserie och att den på något sätt följer en röd tråd genom hela säsong 1. Avsnitt 10 är mitt favoritavsnitt hittills.
 
Wet hot american summer - First day of camp: "Varför tittar du på det här egentligen?" frågade Dan när han kom hem från jobbet idag. Ja, det kan man kanske fråga sig. Den är egentligen ganska dålig, men ändå underhållande på något sätt. Hela säsongen utspelar sig under en enda dag, första dagen på lägret. Det händer en massa knäppa saker hela tiden och dessutom är det en del kända skådespelare i den såsom Bradley Cooper, Paul Rudd och Amy Poehler. Ganska skön att slötitta på när man har feber.
 
Modern family: De flesta vet redan vad det här är för en serie. Men oh, älskar den. Den behövs liksom i den här listan! Muntrar upp vilken sjukling som helst.
 
Friends: När vi nu ändå är inne på självklara val. Jag blev så glad när jag (för länge sedan) upptäckte att Vänner fanns på Netflix. Skönt att slippa krångla med boxen som Dan köpte till mig för hundra år sedan. Jag fullkomligt älskar Vänner och speciellt de tidigare säsongerna. Perfekt för en sjukdag!
 
Sons of anarchy: Om man inte orkar med glada och roliga serier så kan man ju alltid ägna sig åt Sons of anarchy. Själv har jag bara kommit till säsong 4 än så länge, men helt okej hittills tycker jag!
 
Andra serier på Netflix som jag vill börja se men inte hunnit med än: Narcos, Marco Polo och Bloodline. Kommentera gärna med era favoritserier på Netflix! Så har jag något att titta på i helgen.

Kommentarer
Postat av: Allan

Vet inte om den finns på Netflix, men The West Wing (Vita huset) är mycket sevärd. Krya på dig!

2015-11-13 @ 10:21:26
Postat av: Rebecca

Helt perfekt tips för mig som vill ladda upp inför kvällar under långresa! Empire, kan jag tipsa om :)

2015-11-13 @ 13:34:45
Postat av: Lina

Vi har precis börjat på Narcos, änsålänge väldigt lovande! Innan har vi tittat på the returned. Sist jag va sjuk tittade jag på hela unbreakable kimmy schmit och episodes. Egentligen inte heller särskilt bra, men liksom lagom lättsam när man mår dåligt.

2015-11-13 @ 18:47:45

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0