Vecka 46.

Hej hopp! Ber om ursäkt för sena inlägg idag. Det har varit en hektisk helg. Men självklart börjar vi veckan med att titta på hur schemat ser ut!
 
Måndag: Idag har jag en slappedag nu efter jobbet. Vi skall beställa hem mat från en närliggande restaurang och sedan skall vi titta på serier. Ta hand om oss själva med andra ord. Det kan behövas efter en så otroligt energisugande helg.
 
Tisdag - torsdag: I veckan skall jag inte göra sådär jättemycket efter jobbet. Min mobilskärm har spruckit (så arg över detta), så måste fixa det. Annars skall vi försöka komma i ordning här hemma. Det tar sig, men det är ganska mycket kvar!
 
Fredag: På fredag har vi först ett kundevent på jobbet följt av MEC:s after work. Därefter är det idolmys hemma som gäller. Alltså hur skönt att kunna gå hem klockan 18/19 på kvällen efter en AW och vara hemma 10 minuter senare? Älskar att bo nära jobbet.
 
Lördag: På lördag skall vi fira fina Amanda som har fyllt år! Det blir restauranghäng och mys. Ser så mycket fram emot detta!
 
Söndag: Städa vår gamla lägenhet. Örk, vill icke.
 
Och det är ungefär hur min vecka kommer att se ut!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0