Fredagslistan.

 
Vad är det för dag idag?
Freeedag! Friday-yay! Så peppad på det.
 
Vad skall du göra idag?
Idag skall jag först jobba till 17 och sedan skall jag, Dan, Sarah H, Niclas, Emelie och Philip till Rådhuskällan och fira att Sarah H fyller år! Jag skall dricka prosecco och äta oxfilé. Prima fredagkväll.
 
Hur har veckan varit hittills?
Den har varit lite upp och ned. Det har gått bra på jobbet, det är mer hemma jag har varit stressad. Det är så mycket som händer nu och den här flytten tar kål på mig något. Det är jättestökigt hemma med diverse flyttlådor och skräp överallt. Men annars har veckan varit bra och full med kompishäng och fika.
 
 
Vad har du på dig idag?
Idag har vi klädkod på kontoret, vi försöker ha det ibland på fredagar. Idag är det Black Friday och jag har på mig en svart jumpsuit.
 
Vad skall du göra i helgen?
I helgen skall jag packa och städa hemma. Dans pappa skall hjälpa oss att slänga lite saker som vi inte skall ha med oss till den nya lägenheten och sådär. Det blir en fixarhelg med andra ord.
 
Vilken låt lyssnar du på för tillfället?
Just nu spelar jag sönder albumet X med Ed Sheeran. Tröttnar aldrig. Låtarna One och Photograph är de jag spelar mest för tillfället. De är så mysiga och fina.
 
 
Vad gjorde du igårkväll?
Satt hemma i lägenheten och läste, bloggade och tittade på TV. Tog det lugnt med andra ord.
 
Det senaste du gjorde?
Eftersom detta inlägg är tidsinställt till klockan 09.00 antar jag att jag har kommit till jobbet för cirka en timme sedan, gått igenom mina mejl och lagt upp planeringen för dagen.
 
Hur är din morgonrutin?
Klockan ringer cirka 05.50, jag tittar på mobilen för att vakna till och sedan duschar jag, klär på mig, äter frukost medan jag läser bloggar, sminkar mig, fixar håret och cyklar sedan som en galning till bussen för jag brukar alltid nästan precis missa den.
 
 
Vilket är ditt favoritfik för tillfället?
Espresso House. Jag vet, kanske inte så originellt. Men det ett på Värnhemstorget, precis där jag hoppar av bussen på väg till jobbet. Jag har köpt alldeles för många vaniljlatte denna veckan.
 
Vad händer nästa vecka?
Vi flyttar till Malmö nästa fredag. Herregud vad spännande det skall bli!
 
Nästa stora tillställning du skall gå på?
Jag tycker att det är ganska många fester nu inom en snar framtid. Just nu planerar jag Halloweenfest, Thanksgivingmiddag, Nyårsfest och helst skall man få in lite julmys någonstans där emellan. Sedan kommer det bli en och annan After Work på jobbet också. Roligt!
 
 
Har du något annat du vill tillägga?
Ni får ha en trevlig fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0