Midnattsloppet 2015.

Hej på er och hoppas att ni har en bra söndag! Som ni vet har jag varit lite halvkrasslig de senaste dagarna. Jag har varit ganska förkyld och hängig och hade egentligen bestämt mig för att inte springa Midnattsloppet i Malmö igår. Men efter en diskussion med Carro beslutade jag mig för att åka in i vilket fall som helst för att ta det lite som det kom. Jag hade betalat 400 kronor för att få vara med att springa trots allt.
 
Jag tyckte årets färg på tröjan var jättefin! Kanske inte syns så tydligt på bilden, men den var skarpt blålila. Förra året var rosa, men jag tyckte om den här färgen mycket bättre.
 
Först mellanlandade jag hemma hos Carro i Malmö. Där lämnade jag lite saker såsom min jacka och väska och fick äta chiapudding med blåbär samt drack celsius för att tagga inför loppet. Pepp, pepp!
 
Sedan gick vi ner till stortorget där loppet skulle börja. Det var ganska tråkigt väder och något kallt. Det blåste och regnade, vilket kanske inte var jättekul.
 
Och här har ni mig efter loppet! Jag hade egentligen bestämt mig för att bara springa i början och sedan stanna för att gå resten på grund av min förkylning. Men istället sprang jag hela loppet! Jag vet inte om det kanske var det dummaste jag gjort (förmodligen inte) eller bara bra. Jag höll ett väldigt lungt tempo, strax under 7 minuter per kilometer, för att inte ta ut mig för mycket. Jag älskar ju att springa och därför ville jag absolut inte stanna när jag väl hade kommit igång.
 
Och här har ni min tid! 1,19 mil på 1 timme och 8 minuter. Jag brukar springa milen på ungefär 1 timme och 4 minuter, men man skall ju inte klaga. Jag var ju trots allt förkyld och jag är ändå stolt att jag sprang hela loppet. I vilket fall som helst slog jag förra årets tid med 2 minuter och det är ju alltid något. Nu tackar jag löparsäsongen för mig och kommer att fortsätta hänga på gymmet hädan efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0