Vecka 39.

Hej på er! Nu är det måndag och arbetsveckan har börjat på nytt. Det var en superbra helg i Varberg och jag kommer att visa er mer senare vad vi gjorde. Men först, veckans schema!
 
Måndag - Torsdag:  Det är en ganska lugn vecka denna veckan också. Skönt! Efter jobbet skall jag bara träna, laga mat, titta på TV och sådär. Ta det lugnt helt enkelt. På torsdag skall jag göra något så spännande som att gå till tandläkaren. Men annars skall jag ta det någorlunda lungt såhär mitt i veckan.
 
Fredag: På fredag skall jag och Dan ha fredagsmys hemma. Det är inte ofta vi har det nu för tiden. Jag brukar alltid hitta på något efter jobbet eller så reser vi iväg och annat. Men nu på fredag skall vi laga mat hemma och titta på Idol. Tycker Idol är superbra i år. Mina favoriter är Frans, Bori och Amanda.
 
Lördag: På lördag skall jag och mamma först en sväng till Center Syd. Jag har spanat in klänning på MQ som förmodligen får följa med mig hem. På kvällen skall vi till Sölvesborg för att fira att kusin Sanne har fyllt 18 år. Ser så himla mycket fram emot släktkalas!
 
Söndag: På söndag skall Dan på paintball hela jäkla dagen och jag ser så otroligt mycket fram emot att ha egentid hemma. Är det hemskt? Jag är nästan aldrig själv längre och kan riktigt se framför mig hur jag ligger i soffan och tittar på romantiska bölfilmer med glass. Eller så kanske jag går till gymmet. Eller går och shoppar. Eller så hänger jag hemma och får en massa blogginlägg skrivna. Möjligheterna är många. Men egentid for the win, säger jag.
 
En bra och hyffsat lugn vecka med andra ord. Tycker att vi kör nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0