Red Bull och Pilates.

Oh, jag har varit sååå himla trött idag. Jag har ändå sovit cirka 7 timmar och tycker att det är ganska lagom. Men ändå har jag varit alldeles slut. Har skrattat åt bilden här ovanför ungefär 7 gånger idag. Tycker att den är så. otroligt. rolig. Haha.
 
Annars kan denna förklara hur jag har mått idag. Och jag dricker inte ens kaffe.
 
Annars har det varit en bra dag överlag! Jag har fått massvis gjort på jobbet och klockan 15 bestämde jag, Lotta och Sam oss för att dricka Red Bull och bli lite pigga igen. Alla tomburkar samlades därefter på mitt skrivbord så att det såg ut som att jag hade pimplat i mig hur mycket som helst. Haha!
 
Efter jobbet gick jag och tränade. Först en powerwalk på 20 minuter till gymmet, därefter ett pass pilates på 30 min, ett pass yoga på 60 min och så till sist powerwalk hem på 20 minuter. Bra träningsdag! Pilates är sjukt jobbigt, mycket core-träning och det behöver jag. När jag kom hem hade Dan lagat dagens middag från matkassen! Idag blev det teriyakilax med glasnudlar. Gott! Ikväll skall jag lägga mig lite tidigare, så att jag är något mer utvilad imorgon. Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0