Vecka 14.

God morgon och glad måndag! Hoppas ni har haft en bra helg. Det har varit väldigt fint väder och vårigt väder i Malmö i helgen, hoppas ni har haft det också. Vi börjar dagen med att titta på veckans schema!
 
Måndag: Idag efter jobbet skall jag på spinning klockan 17.30. Därefter skall jag hem, laga mat och blogga lite. Jag och Dan testar en ny matkasse den här veckan så vi har redan allt hemma till middagen. Skönt! Orkar inte handla längre eller komma på nya spännande maträtter..
 
Tisdag: På tisdag efter jobbet kör jag långpass på gymmet. Först pilates 30 min och därefter yoga 60 min. Det är ändå ganska stor skillnad på pilates och yoga. Yoga är mer stretching medan pilates är desto mer styrka, kan man säga. Det är kul att köra båda två i alla fall!
 
Onsdag: På onsdag efter jobbet åker jag och Dan ut till Emporia och tränar Bodypump med Niclas! Därefter slappekväll framför TV:n.
 
Torsdag: Vilodag! Hemma och ta det lungt efter jobbet.
 
Fredag: På fredag har jag och Dan inte helt bestämt vad vi skall göra. Antingen skall vi bara vara hemma och ta det lungt, annars kaaaanske min lillebror Christoffer flyttar till Malmö på fredag och då skall vi hjälpa honom att flytta. Vi får se!
 
Lördag: På lördag skall vi till Kågeröd och gå på Nejas och Robins son Edvins dop! Skall bli supermysigt <3
 
Söndag: Inget planerat! Härligt.
 
Gällande mars bokinlägg: Jag har lite kvar att läsa i boken, den var lite längre än de andra jag läst och lite svårare att ta sig in i. Men jag jobbar på det och hoppas att jag kan skriva om den till helgen! Mest så att ni vet.
 
Nu håller vi måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0