Fuerteventura: Kvällsäventyr.

Jag tycker att det är dags att titta på bilderna från Fuerteventura igen. Nu inriktar vi istället på kvällsäventyren!
 
Efter att ha solat och badat en hel dag, delade vi upp oss för att göra oss i ordning inför kvällen. De hade inga ordentliga speglar på rummet så jag fick klättra upp på bord för att få med hela outfiten.
 
Eller ja, sängen gick lika bra att klättra upp på den också.
 
Antingen samlades vi hos Sarah och Niclas och tog ett glas vin eller så traskade vi direkt ner till matsalen. Tänk att man kunde sitta ute utan att oroa sig att det skulle börja regna!
 
Fast att själva ön var ganska kal, sandig och tråkig så var området runt hotellet väldigt fint med blommor och träd.
 
Sarah.
 
Dan.
 
Här ser ni vårt hotellrum! Det var stort och vi hade en gigantisk balkong med utsikt över havet. Precis nedanför vår balkong låg restaurangen. Sarah och Niclas hade sitt rum precis intill oss, så om man var tillräckligt full och inte orkade gå via dörren så kunde man hoppa mellan balkongerna. Detta gjorde vi dock bara en gång.
 
Jag målade tånaglarna och älskade hur bruna mina ben hade blivit. Nu har allt nästan fjällat bort. Kul.
 
En kväll var vi såhär tjusiga i 28 graders värme.
 
Samma kväll hade de temat "chill by the pool" och de hade satt ut sköna stoltspuffar vid poolen.
 
Vi infann oss direkt.
 
Och beställde vars en mojito för 50 kronor som var helt galet god.
 
Vissa kvällar tog vi istället en drink i lobbyn. Kanske inte riktigt lika mysigt.
 
De hade lite olika teman för de olika veckodagarna och en kväll var det "Barbeque night". De hade då ställt ut en stor grill och serverade olika sorters kött och grönsaker.
 
Sarah och Niclas.
 
Jag och Dan.
 
Här är lite bilder på matsalen! Middagarna var helt okej överlag. Inte supergott, men liksom helt okej. Frukosten var absolut det som var godast.
 
Dan i grillkön.
 
Det fanns en del vildkatter som vistades runt hotellet. Jag tyckte så himla synd om dem och gav just den här katten ett glas med vatten. Ville bara gosa och klappa, men var rädd för loppor och lät därför bli.
 
En kväll serverades det skaldjur på hotellet. Vilken besvikelse! Jag plockade på mig massor med räkor och sedan smakade dem absolut ingenting. :(
 
Efter middagarna brukade vi gå upp till Sarah och Niclas och spela kortspel. Antingen UNO, Skip-Bo eller Chicago. Roliga grejer.
 
Och en kväll blev jag jättefull och bad Dan fotografera mig när det skulle föreställa att jag skulle göra en massa saker. "Amen ta foto på mig nu när jag låtsas öppna proseccon, det kommer bli en asbra bild". Jo man tackar ja.
 
Och så såg de flesta av våra kvällar på Fuerteventura ut!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi hade det bara FÖR bra! <3

2016-08-03 @ 23:04:16

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0