Fyra olika dagar, fyra olika outfits.

När vi bodde i Löddeköpinge så använde jag alltid självutlösaren på mobiltelefonen när jag skulle ta outfitbilder. Eller så tvingade jag Dan att ställa upp. Så funkar det inte längre nu när vi har flyttat. Jag har liksom inte riktigt hittat ett bra ställe att ställa min telefon på och jag hinner aldrig be Dan att hjälpa mig. Därför har spegeln blivit min bästa vän, bara så länge tills jag lär mig ta mer ordentliga bilder. Här kommer i alla fall fyra olika spegelbilder från fyra olika dagar!

 

En måndag när vi hade semester hade jag släkten på besök. Då hade jag nyfärgat hår och en svart jumpsuit från H&M som har ett par år på nacken.
 
Förra fredagen var det tredje dagen tillbaka på jobbet efter semestern och det firade jag med svarta kostymbyxor från H&M och en ny vit polotröja från Lindex. Älskar polotröjan! Den är så mjuk och stretchig och clean.
 
I måndags såg jag ut såhär när jag traskade till jobbet. Svarta höga, stretchiga byxor från Gina Tricot och en grå stickad tröja från Lindex. Vädret är ju lite konstigt nu, så man vet knappt hur man skall klä sig. Ska det vara höst eller sommar? Kom igen, bestäm er.
 
Igår hängde jag på The Conference en sväng och gick på intressanta föreläsningar om teknik och sociala medier. Då hade jag på mig min nya polotröja och ett par mönstrade byxor från H&M. Längst ner till höger i spegeln ser ni påsar som innehåller ölburkar och vinflaskor från helgens bravader. De fick liksom hänga med på en sväng. Mer om helgens bravader i ett annat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0