Vecka 33.

God morgon och glad måndag! Hoppas ni hade en fin helg. Det hade jag. Den var fylld av fest, Malmöfestivalen, Håkan-biljetter (YEY!!) och mycket kärlek. Vi börjar som vanligt med att titta på hur den här veckan kommer att se ut.
 
Måndag: Temat för denna vecka är två saker: Löpning och Malmöfestivalen. Idag efter jobbet är det just löpningen som jag ska ta itu med. Nästa lördag ska jag springa Midnattsloppet på en mil och behöver träna upp konditionen något mer för att vara i tipptopp tills dess.
 
Tisdag: Imorgon efter jobbet skall jag till Lödde och klippa mig. Så skönt det skall bli. Jag skall klippa en rejäl bit, är så trött på mitt långa hår nu. Därefter spelar Jake Bugg på festivalen kl 19 och Melissa Horn kl 21.30.
 
Onsdag: På onsdag fyller min syster år och det skall såklart firas! Vi skall ut och äta och kanske gå en sväng på festivalen också.
 
Torsdag: På torsdag skall jag springa en runda efter jobbet och sedan spelar Miriam Bryant på fetivalen vid 21.45.
 
Fredag: Oh, fredag. Det känns så otroligt långt bort för tillfället. Förmodligen kommer den spenderas på festivalen där jag skall se Sabina Ddumba, Silvana Imam och Rebecca & Fiona. Finfina tjejer.
 
Lördag: På lördag skall jag och Dan på Elin och Andreas bröllop. Så roligt det ska bli!
 
Söndag: På söndag planerar jag att ligga halvdöd i soffan och inte lyfta ett finger.
 
Bra och fullsmockad vecka! Vi får se om jag kommer att vara så mycket på festivalen som jag planerat. Jag tar det som det kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0