Helg!

Hej på er! Jag vet att jag är jättedålig på att blogga på helgen, så tänkte att jag ändå skulle komma in och säga hej idag och berätta vad jag har för mig. I helgen är det full rulle, vi kikar!
 
Igår var det fredag som är världens bästa dag. Jag började morgonen med att gå på ett frukostseminarium på Media Evolution City. Fick en namnlapp och allt kändes mycket mer verkligt plötsligt. :)
 
På kvällen skulle jag och Dan till Desirée och Micke. Men först hem, fixa till sig och äta lite mat. Firade fredag med en Ginger Joe.
 
Sedan hem till dessa fina personer! Mer om kvällen i ett annat inlägg. Men vi åt julgodis, lekte julklappsleken och jag drack en hel flaska vin.
 
Idag var jag sååå trött hela förmiddagen, pga lite bakfull. Men klockan 10 ringde ett blomsterbud på dörren! Vad tusan??
 
Det var ID Kommunikation som hade skickat välkomstblommor! Jag blev så glad och kände mig så hedrad. Den första veckan har verkligen varit rolig och bra. Det kommer bli bra det här, det vet jag.
 
Och nu är jag och Dan alldeles strax på väg till Sölvesborg för att fira min kusin Hampus födelsedag!
 
Jag har på mig en glittrig klänning från Vero Moda och, är trots trött, väldigt lördagspeppad. Här står förresten jag och poserar i ett skitigt hem med julpyntskartonger i bakgrunden. Men har hört att bloggläsare vill att man "keeping it real" och inte har allt rosenrött. Så vi kör på det tycker jag.
 
Trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0