Hur gick nyårsmålen för 2016?

 
Jag tänkte inte att vi skulle kika på några nya nyårsmål eller ha några nyårslöften i år. Istället tänkte jag att vi kikar på hur det egentligen gick med de nyårsmålen jag satte upp i januari!
 
Läsa fler böcker: Jag ville börja läsa mer, och det gick faktiskt ganska bra. I alla fall det första halvåret. Tanken var att jag skulle läsa en bok i månaden och sedan skriva om det här i bloggen. Men runt augusti tröttnade jag. Jag fastnade i en bok jag inte riktigt kunde slutföra och ville samtidigt inte ge upp. Så jag läste inte en bok i månaden, man jag läste fler böcker år 2016 än vad jag har gjort några andra år i alla fall!
 
Prioritera mig själv: Detta har jag verkligen blivit bättre på. Jag har blivit mycket bättre på att "plocka bort" negativ energi i min närhet och istället tänka "vill jag verkligen detta?" och "vem gör jag det här för?". Jag är hemma mycket mer och tar hand om mig på ett annat sätt än vad jag gjort tidigare.
 
Träning: Ja, vad ska jag säga? "Jag vill ha en bättre relation till träning, vilket jag redan tycker att jag har fått. Inte att jag liksom skall träna mer, oftare eller hårdare. Snarare att jag endast skall träna sådant jag tycker är roligt." skrev jag i januari. Absolut har det blivit så, men nu tränar jag mycket mer sällan än vad jag gjorde innan. Vilket kanske är bra egentligen? Det har definitivt blivit färre styrketräningspass och mer konditionspass.
 
Jobbmässigt: Men här måste jag i alla fall klappa mig själv på axeln! I januari skrev jag att jag ville växa som person inom yrkeslivet och ta för mig mer, och det har jag verkligen gjort. Jag tog på mig de jobbiga utmaningarna och det ledde mig till ett nytt jobb och ett annat företag.
 
Ha roligt: 2015 var ett jobbigt år rent känslomässigt och i januari bestämde jag mig för att 2016 skulle bli så mycket bättre, och det blev det! Jag har umgåtts med vänner, dansat på vår balkong, ätit ute, rest och haft superkul. Jag känner dessutom att jag har kommit mina vänner närmre på ett sätt som jag inte kände att jag kunde innan. När man plockar bort all ångest och alla krav som man sätter på sig själv och lär sig att acceptera situationer går det så mycket bättre. Tjoho för 2016 tycker jag! Hoppas 2017 blir minst lika bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0