Vecka 51.

Good morgon! Igår var det fjärde advent och snart är det julafton. Hoppas ni har haft en bra helg. Ni kommer att få se hur min helg varit lite senare. Jag tänker att vi börjar som vanligt att kika på hur veckans schema kommer att se ut!
 
Måndag: Idag är en lugn dag. Efter jobbet skall jag hem, julbaka lite inför julafton och annars ta det lugnt. Härligt!
 
Tisdag: Imorgonkväll har vi julmingel på jobbet. Så roligt! Första after worken på den nya byrån!
 
Onsdag: På onsdagkväll skall jag, Dan, Sarah, Niclas, Carro, Johan, Sös och Simon se Håkan Hellström på Malmö Arena. Innan dess skall vi äta tillsammans, men vart är inte helt bestämt än. Så roligt det ska bli att se Håkan! Och så kan jag checka av den på min bucket list.
 
Torsdag: På torsdag är min sista dag på jobbet innan jul. På kvällen skall jag och Dan bara slå in julklappar och dricka glögg.
 
Fredag: Lillejulafton. Då skall jag och Dan först hem till Dans föräldrar för att fira svärfars födelsedag samt lillejul. På kvällen skall vi hem till Dans storebror och fira lite jul där.
 
Lördag: Julafton! Woho. Jag älskar julen. En del är ju inte så glada i den, men jag har alltid älskat den. På julafton skall vi hem till mamma och pappa för att fira jul tillsammans med hela familjen + mormor och min moster. Det ska bli så mysigt!
 
Söndag: Juldagen! Här är inte helt och hållet bestämt i detalj än vad som händer, så vi får se.
 
Så ser den här veckan ut. Snart är december och år 2016 slut! Hur skall ni fira jul i år?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0