Vecka 52.

Hej på er! Hoppas ni har haft en härlig julhelg, och om inte så är ju den över nu ändå. Nu är det ny vecka och faktiskt den absolut sista veckan av 2016. Helt galet. Vi kikar på hur den kommer att se ut för min del!
 
Måndag: Idag har jag inte gjort någonting. Jag rekade lite på mellandagsrean och insåg att hela Malmö var på Emporia samtidigt som jag. Och annars har jag tittat på en hel säsong av Skam. Så kul! Börjar äntligen fatta den serien.
 
Tisdag och onsdag: Imorgon och på onsdag ska jag jobba, städa lägenheten och paaacka!
 
Torsdag: För på torsdag åker vi till London! ÅH!! Det ska bli så roligt. Jag och Dan har aldrig varit där tidigare, så vi har skrivit en lista på saker vi vill se och besöka.
 
Fredag: Ja, så på fredag är vi i Great Britain och glassar rundor. Går på stan, ser en musikal och kanske besöker Primark? Vi får väl se!
 
Lördag: På lördag är det nyårsafton och på kvällen har vi bokat bord på en restaurang nära Themsen, sedan får vi se vart kvällen tar oss.
 
Söndag: Och så på söndag är det plötsligt januari igen och år 2017. Helt galet? Vi är i vilket fall som helst fortfarande i London på söndag och åker inte hem förrän på måndag. Jag kommer försöka hålla er uppdaterade under resans gång så gott jag kan.
 
Vad kommer ni göra på nyårsafton?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0