Afterwork, Ciao och Babel.

Hej alla nya läsare! Så roligt att ni hittade hit och hoppas att ni vill stanna ett tag. Igår var det fredag och jag, Desirée, Jaana, Johanna och Amanda hade bestämt en helkväll i Malmö.
 
Vi började på MEC's after work där appbyrån by Sigma höll i veckans evenemang. De hade gjort en app som man kunde ladda ner, svara på några frågor och sedan skulle man scanna varandras QR-koder. Om man sedan hittade en matchning fick man en gratis öl. Rolig idé! Vi hittade dock ingen som matchade våra QR-koder, men vi var glada ändå.
 
Jag hade glömt min kamera hemma och fick hålla mig till min mobilkamera, vilket resulterar såklart i något sämre bilder. Nåja. Det var lika fullsmockat på MEC som vanligt i alla fall.
 
När vi kände oss klara på MEC traskade vi vidare till restaurang Ciao på Friisgatan för att äta pizza! Vi skulle egentligen äta burgare på Casual Streetfood, men där var fullt. Men pizza blev lika bra! Här har vi Johanna och Des.
 
Amanda och Jaana!
 
Vi beställde in världens godaste Funghi med portabellosvamp och vitlöksolja. Så gott!
 
Så dokumenterade vi pizzan lite först såklart och högg sedan in.
 
Därefter gick vi vidare mot Södervärn och hem till Amanda. Jag köpte en prosecco på vägen som jag fick avnjuta med is i ett gigantiskt glas.
 
Hej från oss! Vi spelade lite spel och pratade och när klockan var 23 gick vi vidare mot Grand som tyvärr var fullsmockat.
 
Vi gick då istället vidare mot Babel. När klockan var halv ett var jag så himla trött och gick hemåt och sov i hundra år. Bra fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0