Februari.

 
Februari är världens bästa månad tycker jag. Alltså världens bästa. Ja, den är ju ganska gråmulen, full av slask och har bara 28 (i år 29) dagar. Men det är månaden jag fyller år, och som ni alla vet så älskar jag att fylla år. Här kommer ett gäng bilder från förra februari när jag fyllde 25. Jag slog på stort med hyrda lokaler och temafester. Ballonger och allt. I år kommer det att bli ett lite mindre firande, men fortfarande så viktigt. Det är något med födelsedagar alltså, det är världens viktigaste dag för mig. Viktigare än julafton. Och det gäller inte bara min egen, jag tycker att andras födelsedagar är viktiga också. Om jag ser en film/serie där någons födelsedag blir förstörd (såsom Phil i Modern Family säsong 1), så kan jag få ren och skär ångest. Vadå att man har helt sjukt för höga krav?
 
Nåväl, i år skall jag försöka att inte ha just så höga krav på februari och min födelsedag. Och vet ni, efter februari kommer mars och då är det ju faktiskt nästan vår!

Kommentarer
Postat av: M

Några veckor till, lilla Snoff! Hihi <3 <3

2016-02-02 @ 07:52:53
Postat av: M

Omg blir såååå LYCKLIG av detta inlägg. Precis såhär resonerar jag. Födelsedagar är dom viktigaste dagarna. Viktigare än vilken högtid som helst.

Fyller 19 nästa vecka, och bekant i släkten jag ogillar tycker att det är så onödigt att fira en "oviktig" ålder. Ursäkta hallå varje år är viktigt?! Varje person bör firas!!

Svar: Haha ja men precis! Men hallå! 19 är ju asviktigt. Det är ju sista åldern innan det stora 20-talet! Se, det finns alltid en anledning att fira! :)
Sofie

2016-02-06 @ 10:55:47

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0