Vecka 6.

God morgon på er! Det är måndag och som vanligt börjar vi veckan med mitt schema. Stor vecka denna veckan hörrni! Fettisdagen OCH Alla hjärtans dag på en och samma vecka. Helt galet.
 
Måndag - Torsdag: Jag komprimerar schemat något eftersom jag inte har så mycket inplanerat efter jobbet den här veckan. Det är ganska skönt faktiskt. Det enda jag skall göra är att träna: måndag - spinning, tisdag - yoga, onsdag - cxworx och torsdag - löpning. Annars skall jag bara hänga hemma och titta på Modern Family och sådär. På tisdag är det ju fettisdagen och då måste man ju äta semla dessutom.
 
Fredag: På fredag skall jag och Dan ha myskväll hemma. Jag har hittat på en del saker de senaste fredagarna, så det skall bli skönt att varva ner efter jobbet framför en film och bara umgås lite.
 
Lördag: På lördag skall vi fira alla hjärtans dag en dag i förväg. I några år har vi firat alla hjärtans dag med ett par kompisar. Alla hjärtans dag blir ju alltid så förstorat och jag och Dan brukar inte fira det sådär direkt. Därför är det kul att fira med kompisar, dels för att också visa dem kärlek men även för att ta bort kravet på att det skall vara en superduper romantisk dag. I år är det Alla hjärtans dag en söndag och det är ju mycket roligare att fira en lördag, så vi firar en dag i förväg istället. Då skall vi hem till Sarah och Niclas på middag. Ska bli jättemysigt!
 
Söndag: På söndag har vi inget planerat hittills. Det är ju "riktiga" Alla hjärtans dag, så jag och Dan kanske hittar på något mysigt trots allt.
 
Och så kommer min vecka att se ut. Nu håller vi måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0