Vecka 8.

God morgon och glad måndag! Den senaste veckan har varit lite sisådär för mig. Det är så mycket i mitt liv som fyller mig med ångest för tillfället och jag jobbar väldigt hårt med att inte låta det ta över mig helt. Jag har jobbat väldigt hårt på att vara min egen person, men just nu känner jag hur den personen jag byggt upp bara sipprar iväg.
 
Nåväl, lagom morgon-pepptalk. Jag skall försöka lägga allt det åt sidan nu för den här veckan är min födelsedagsvecka!! WOHO! Födelsedagar är något av det viktigaste som finns för mig och därför är jag extra peppad. Nedan följer hur den här awesome veckan kommer att se ut!
 
Måndag: Idag är en sån där vanlig måndag fylld med rutiner. Efter jobbet har jag spinningpass klockan 17.30 och därefter skall jag hem och laga mat med Dan. Vi försöker göra så många matlådor som möjligt att ta med oss till jobbet. Måste spara pengar!
 
Tisdag och onsdag: Inget särskilt planerat än så länge. Slappa hemma och sådär efter jobbet, träna något kanske. Vi får se! Det finns så många möjligheter!
 
Torsdag: Torsdag är däremot en fullspäckad dag! Först skall jag på frukost-shopping på Lindex nere i stan. Gratis frukost OCH 20% på hela sortimentet för oss More-medlemmar. Hur gött? Därefter direkt till jobb och hänga tills klockan slår 17. Då åker jag till Lödde för att klippa mig, träffa Elin och springa på Center Syd en vända. Därefter hem och sova direkt.
 
Fredag: På fredag fyller jag åååår!! Hela 26 år. Jisses! Det firar jag genom att jobba halvdag på jobbet, hem och städa och sedan förbereda inför kvällen. Jag skall nämligen ha några av de finaste personerna som finns över på födelsedagsfirande senare på kvällen. HELA min familj kommer hem (inklusive lillebror från Piteå och mormor från Åhus) samt några vänner. Vi skall gå till Mosaik och äta och sedan äta tårta hemma hos oss på kvällen. Så roligt!
 
Lördag: På lördag skall vi först hem till Ivan och Sara i Kågeröd för att fira min guddotter Alicia som fyller hela 2 år! Därefter åker vi tillbaka till Malmö och förbereder oss inför kvällens stora fest. Dans bror Lars har nämligen precis fyllt 30 och skall fira sig med en 20-tals fest. Skall bli så himla roligt!
 
Söndag: Planerar att vara väldigt bakis den här dagen. Klockan 15 kommer Dans föräldrar över på fika för att fira min födelsedag några dagar i efterskott. På kvällen skall vi träffa Sarah och Niclas för att planera sommarens resa.
 
PJUH! Händelserik vecka. Tur att jag inte har något inplanerat på tisdag och onsdag! Haha. Nu kör vi!

Kommentarer
Postat av: M

Jag blir trött bara av att läsa allt du ska göra! Hur sjutton orkar du, gumsi! Nog tur att du inte har så mycket på tisdag och onsdag! Puss på dig! <3

2016-02-22 @ 13:06:00
Postat av: Des

Sofie <3 Pepp till dig! Ibland är det verkligen kämpigt att vara människa, och försöka vara egen. Skitsvårt rent ut sagt. Men glöm aldrig att du är en så himla fin människa, inside out! Jag ska också på lindex-shoppingen :) Så vi ses där!! Puss <3

2016-02-22 @ 20:04:58

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0