Vecka 9.

Hej! Ber om ursäkt för sent bloggande idag. Vi satt och kollade resor till sent på kvällen igår, så kunde inte förbereda inlägget och idag på lunchen hade jag lite ärenden. Men jag har i alla fall maaassvis med bloggmaterial som jag skall ta itu med. Först: Veckans schema.
 
Måndag: Idag är det 29 februari aka bonusdagen! Tänk att vi får en hel extra dag att göra vad vi vill på. Idag är det dessutom min älskade morfars födelsedag. Idag skulle han ha fyllt 76 <3 Ikväll skall jag ta itu med bloggningen och titta på Oscarsgalan som gick inatt.
 
Tisdag: En helt vanlig tisdag, jobba till klockan 17 och sedan hem och äta. I och med att jag var sjuk tre dagar förra veckan så tänkte inte jag träna den här veckan. Vill inte ta ut mig igen så att det kommer tillbaka. Har varit sjuk tillräckligt nu.
 
Onsdag: På onsdag efter jobbet skall jag och Dan träffa Sös, Emelie, Philip och Sarah H och äta på Mosaik. Vi försökte bestämma oss för ett nytt ställe, men antingen var det fullbokat eller bara inte riktigt rätt liksom. Haha.
 
Torsdag: Inget inplanerat efter jobbet!
 
Fredag: På fredag skall Eminent ha ett kundevent på kontoret. Vi skall hålla föredrag och i en liten AW. Därefter är det VBAW i vanlig ordning. Jag skall försöka komma hem i vettig tid dock.
 
Lördag: På lördag skall jag nämligen ha födelsedagskalas här hemma hos oss! Oh, skall bli så himla roligt att få kramas med alla kompisar och dansa i vardagsrummet. Ser väldigt mycket fram emot det.
 
Söndag: På söndag skall vi till mormor i Åhus för att fira hennes födelsedag. Annars skall det städas hemma och sådär.
 
Lagom inplanerad vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0