ACO-serien: Clean gel, day & night cream

Under januari har verkligen alla mina hudvårds-och sminkprodukter tagit slut. Är det inte typiskt att allt skall ta slut samtidigt och självklart under årets fattigaste månad? I vilket fall som helst, nu under vintern har min hud verkligen varit torr och fnasig så jag bestämde mig för att investera i ett par nya hudvårdsprodukter. Jag har använt ACO's dagkräm tidigare och tyckte om den, så bestämde mig helt enkelt för att testa några fler produkter ur den serien.
 
 
Jag har använt Niveas Scrub tidigare till att ta bort smink, men bestämde mig nu för att köpa någon som var lite snällare mot min nariga hud. Den här har alltså inget skrubb i sig och torkar inte ut huden på samma sätt som Niveas tycker jag.
 
 
Det jag har haft mycket problem med innan är just att huden blivit torr på kvällen efter att jag tvättat av mig sminket. Fast att jag har smörjt in mig med dagkräm så har det liksom inte hjälpt. Så nu investerade jag i en nattkräm! Den är ganska tjock och jag tar på den direkt efter att jag tvättat ansiktet på kvällen.
 
 
ACO's dagkräm har jag använt länge och jag tycker mycket om den. Jag har en ganska "normal" hud och har haft problem med att hitta ordentliga krämer som passar. Jag tycker att många, fast att de ska vara för den "normala hudtypen", är antingen för tjocka eller inte tillräckligt tjocka. Jag får ganska lätt utslag och finnar om det inte är helt perfekt, så att säga.
 
 
Jag är i alla fall nöjd med min investering och hoppas att min hy snart skall bli bättre! ACO's produkter finns för alla möjliga hudtyper såsom torr hud, normal hud, oljig hud och "mature skin". Älskar förresten att de är helt parfymfria! Och det får vara dagens tips.

Kommentarer
Postat av: Egoina

Tycker ACO är superbra basic-produkter! Alltså de gör precis vad de ska liksom :)

2016-01-29 @ 11:37:56
URL: http://egoinas.se
Postat av: Sara W

Kan hålla med dig att Niveas scrub torkar ut huden och kliar. Har också den, haha. Har varit dum nog och inte orkat kollat på en ny! Ska kanske också testa de produkterna har de i handkräm och älskar att de är parfymfria :D

2016-01-29 @ 14:57:44
URL: http://smultron.blogg.se
Postat av: Lina

Jag har den gröna serien. För fet hy. Kanon! 😊👍🏻

2016-01-30 @ 10:23:09

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0