Vecka 1.

Hej på er och glad måndag! Idag är jag tillbaka på jobbet igen efter 11 dagars ledighet. Vart tog allt vägen liksom? Poff sa det bara och så var det borta. Men i vilket fall som helst. Detta är årets första vecka och givetvis skall vi titta på hur den kommer att se ut.
 
Måndag: Idag skall jag försöka fixa gymkort efter jobbet och annars inte göra något särskilt. Kommer säkert vara jättetrött i slutet av dagen.
 
Tisdag: På tisdag är det trettonafton och då skall vi hem till mamma och pappa på kvällen. Min morbror och hans familj skall också dit, så vi skall äta middag och ha det mysigt.
 
Onsdag: På onsdag är det röd dag och då är vi lediga igen! WOHO! Bra början på året. Vi har inga planer på onsdag och skall väl mest ta det lungt. Städa kanske lite och sådär.
 
Torsdag - fredag: Torsdag och fredag är jobbdag. Annars inget särskilt, skall väl säkert fira fredag med tacos framför TV:n.
 
Lördag: På lördag skall vi ha gäster! Neja, Robin, Rebbe, Johan, Sara och Ivan med barn och bebisar kommer över på middag. Det skall bli mysigt!
 
Söndag: På söndag är det vilodag bara. Kanske skall ta och gå till gymmet nu när man skall skaffa gymkort och allt?
 
Och det var allt! Veckan är inte jättefullbokad ändå, vilket är ganska skönt. Man får ju ta det lugnt såhär i början av året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0