Vecka 4.

God morgon! Ny vecka, nya tag! Såhär kommer min vecka att se ut:
 
Måndag: Idag är det äntligen löööööning! Oh, efterlängtad lön. Idag efter jobbet skall jag och Dan först på spinning och därefter skall vi storhandla. Vi behöver verkligen köpa hem lite ordentlig mat. Nu jäklar skall vi ta tag i det här med matlådor och vara lite mer sparsamma.
 
Tisdag: På tisdag skall jag till stan och springa några ärenden efter jobbet. Jag skall bland annat ÄNTLIGEN köpa en kalender. Funderar också på att köpa en sådan där stor kalender att sätta upp i lägenheten, så kan både jag och Dan skriva in våra planer. Därefter skall jag på Yoga klockan 19.
 
Onsdag: På onsdag efter jobbet skall jag träffa Cilla, Lina och Jenny. Vi skall ut och äta och sedan skall vi bowla. Himla kul skall det bli!
 
Torsdag: På torsdag skall vår soffa (som vi beställde i december) äntligen bli levererad! Hoppas i alla fall på att den fortfarande kommer då. Håll tummarna! Annars tänkte jag bara gå ner till gymmet och springa lite.
 
Fredag: Fredag är en lugn dag för oss. Skönt. Vi ska bara hänga hemma och kolla film. Kvalitetstid och allt.
 
Lördag & söndag: Helgen är lite ouppbokad än så länge. Vi är bjudna till Sarah och Niclas på lördagkväll och annars skall vi väl mest städa och sova ut.
 
1-2-3, måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0