En måndag med pizza och spel i Slottsparken.

I måndags tog jag och Dan våra cyklar och cyklade ner mot Caroli. Vi skulle hem till Jenny och Jacob för att umgås lite! Det var strålande väder.
 
Dan har köpt ett cykelkort till Malmö by bike-cyklarna som är utspridda lite här och var i staden. Det kostar 250 kronor om året och man får använda dem hur mycket man vill, en timme i taget. Jättesmidigt tycker Dan som inte har en egen cykel!
 
Jag använder fortfarande min Monark även om den behöver lämnas in och rustas upp lite.
 
Väl hemma hos Jenny och Jacob samlades kvällens gäng som även bestod av Cilla, Alexander, Lina och Kristian. Vi beställde pizza och traskade sedan bort till Slottsparken. Precis när vi slog oss ner började det regna, men vi tog skydd under ett stort träd där det inte regnade in.
 
Jacob och Jenny hade tagit med sig en massa filtar som vi bredde ut under trädet.
 
Och så åt vi! Min pizza innehöll räkor, skinka, musslor, kronärtskockar och svamp. Till det hade jag bearnaisesås. Otroligt gott, trots samtliga protester från mina vänner.
 
Sedan slutade det regna och solen började skymta fram.
 
Hej från oss!

Så spelade vi Ryktet går. Ett spel där man skall rita och så skall den som sitter bredvid gissa vad man har ritat. Här ritade jag en solstråle. Ganska tydligt va?
 
Koncentrerade medspelare.
 
När klockan var halv tio och det fortfarande var ljust ute (!) så begav sig vissa hemåt eftersom de skulle jobba dagen efter. Jag och Dan, som njöt av vår första riktiga semesterdag, gick hem till Jenny och Jacob för att dricka lite kaffe och spela Med andra ord.
 
Där spelade vi två omgångar innan det var dags att bege sig hemåt igen.
 
Så klappade vi Jenny och Jacobs katter hej då och cyklade hem genom ett ljummet Malmö igen! En mycket fin semester-måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0