Dans 32-års dag.

Igår var det min allra bästa persons födelsedag! Alltså Dans såklart. Han fyllde hela 32 år och det skulle vi fira. Efter att jag hade sjungit för honom på morgonen och gett honom paket, dukade vi upp med bullfrukost och inväntade dagens gäster. Dans mamma och pappa, mina föräldrar och min lillebror kom för att fira.
 
När man fyller år måste man såklart ha tårta! Vi köpte en päronmoussetårta från Maxi. Det blev inget hembakat den här gången.
 
Och så dukade vi upp med bullar, ägg, diverse pålägg och annat och åt tills vi var dödsmätta.
 
Klockan halv två tackade gästerna för sig och åkte hem. Jag och Dan bestämde oss då för att ut och gå i det fina vädret. Vi tog på oss solglasögonen och började promenixa runt i Västra Hamnen. Det var riktigt vårigt och det var mycket folk på strandpromenaden.
 
Snart, snart är det sommar och då kan vi hänga här varje dag!
 
Vi gick bort till Slottsparken, vidare till Kronprinsen, Regementsgatan och sedan tillbaka ner till Västra Hamnen igen. Det blev en riktig långrunda!
 
Sedan gick vi hem och vilade en liten stund innan vi begav oss iväg till stan. Vi hade bokat biobiljetter till Deadpool. Dan fick såklart välja film på sin födelsedag. Filmen var väldigt bra och rolig! Jag rekommenderar den verkligen. När filmen var slut gick vi hem och sov. Bra söndag och fin födelsedag för världens bästa person!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0