Födelsedagsfredag.

I fredags fyllde jag år! Dagen började med att Dan sjöng "Vi gratulerar" och gav mig frukost på sängen tillsammans med dagens första födelsedagspresent! Han hade slagit in den helt själv!
 
Och köpt presentförpackning. Som ett paket i ett paket liksom.

<3

Det var Daniel Wellington-klockan jag hade önskat mig!

Därefter gjorde jag i ordning mig för en dag på jobbet. Klockan fick följa med såklart!

Hej från födelsedagsbarnet!
 
Jag tog inga bilder på jobbet, men när jag hade jobbat klart för dagen skyndade jag mig hem för att förbereda inför kvällen. Jag hade bjudit hem några finfina människor på födelsedagshäng! Hela min familj inklusive mamma, pappa, alla syskon och deras respektive samt vår mormor kom över. Det var längesedan vi var tillsammans allihop. Dessutom kom Sarah, Niclas och Carro också över!
 
Jag fick ännu fler finfina paket såsom en rosa-vit omaggiovas, böckerna "Alltings början" och "Allt jag inte minns", hjärtballong, fat och en skål från Rörstrand Carisma, två buketter med nejlikor samt shower foam från Rituals.
 
Alice!
 
Sarah och Niclas.
 
Dan och pappa.
 
Jag hade gjort lite snittar med bland annat paté och cumberlandsås som vi kunde äta lite innan det var dags att gå och äta.
 
Här har vi helga gänget! <3
 
Så plötsligt blev klockan halv sju och det var dags att ta bussen ner till stan. Jag hade nämligen bokat bord på Mosaik!
 
Krispig fredagkväll var det minsann! Trodde att det skulle bli vår nu, men det är fortfarande så himla kallt ute?
 
Så tog vi femman ner till centralen, gick några hundra meter och..
 
Vips! Framme på Mosaik!
 
Simon och Sös!
 
Omnom!
 
Jag beställde portabellosvamp med mozzarella och skinka.
 
Calamares.
 
Och jag och Dan delade på en fläskfilé med champinjon- och fetaostkräm.
 
Ett styck födelsedagsbarn! Hej hej.
 
När vi ätit upp och var mätta och glada gick vi tillbaka hem till oss igen för att äta tårta. Jag hade bakat citronkladdkaka och köpt en toscanatårta.
 
Sen sjöng alla för mig och det var en finfin födelsedag! Nu är jag hela 26 år, tänka sig. Tack för alla fina gratulationer! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0