Ny blus, en playlist och dagens middag.

Hej på er! Såhär såg jag ut idag när jag har hängt på jobbet en hel dag.
 
 Igår var jag ju på Lindex VIP-kväll här i Malmö. Klänningen jag köpte lämnade jag tillbaka, men den här blusen behöll jag! Den kostade 199 pix och sedan 20% på det, vilket blev ett fynd anser jag. Den är stor och puffig och har spetspolokrage. Till det matchade jag med mina blåvita byxor från H&M och converse. Lite extra vårigt idag med andra ord.
 
Vad tycker ni om senaste säsongen av Girls? Jag tycker att den är jättebra. En av de bästa säsongerna faktiskt. Jag tycker att den känns genuin och tycker att det är rätt skönt att karaktärerna inte är lika galna som de brukar vara, även om det är det som är charmen med serien. I vilket fall som helst, det är inte bara själva serien som är bra - utan säsongens soundtracket också! Jag älskar framför allt Ellie Gouldings "Here's to us".
 
Här har ni den om ni vill lyssna! 
 
Idag är Dan i Stockholm med jobbet och jag passade på att laga sånt som jag älskar men som Dan inte tycker om. Sådant som stekt halloumi, champinjoner, pesto och bönpasta. Så himla gott!

Kommentarer
Postat av: Des

Håller med om Girls. Lätt bästa säsongen. Senaste avsnittet med Marnie blev jag så jäkla berörd av. Stannade kvar i mig länge!

2016-03-31 @ 23:11:49

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0