Vecka 10.

Hej på er och glad måndag! Hoppas ni hade en fin helg. Min helg var fullsmockad som vanligt och jag kommer visa fler bilder om det senare. Jag tänkte att vi som vanligt, såhär en måndag, börjar med veckans schema.
 
Måndag: Idag börjar jag lungt. Efter jobbet skall jag hem och tidsinställa blogginlägg till veckan, laga middag och titta på TV-serier. Jag tänker att vi tar tag i träning och sånt där imorgon istället.
 
Tisdag: Jobba och sedan har jag yoga klockan 19.
 
Onsdag: Jobba och träningspass cxworx klockan 17.30.
 
Torsdag & fredag: Torsdag och fredag slår vi ihop tycker jag, då det inte är sådär jättemycket som händer efter jobbet. På fredag skall jag bara ta det lungt, titta på TV-serier och återhämta mig efter att de senaste helgerna har varit fullständigt fullsmockade. Skönt att bara ta det lungt!
 
Lördag: På lördag skall jag träffa Carro och Sarah H för att se Melodifestivalen. Jag har inte sett några deltävlingar alls direkt, så det ska bli roligt att se alla bidrag för första gången.
 
Söndag: På söndag åker jag och Dan till Kågeröd för att Alicia har fyllt hela 2 år! Skall bli roligt att få krama alla också.
 
Och så kommer min vecka att se ut. Någorlunda lugn faktiskt, vilket är väldigt skönt. Nu håller vi måndag! 1-2-3-kör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0