Onsdag och Kristi Himmelfärdsdag.

Så igår var det en onsdag som var som en fredag eftersom det är röd dag idag och vi har varit lediga. Jag fick ett par biljetter till en föreställning av "Du kan sjunga gospel"-kören och tog med mig Sarah H! Så himla häftigt med gospel. De var sjukt många på scenen.
 
Dessutom gästades de av Robin Bengtsson från Mello!
 
Alltså orkar inte så snygg. Får man säga så? Ja, det får man.
 
Så blev det torsdag och Kristi Himmelfärdsdagen. Jag och Dan började dagen med en 5 kilometer lång promenad här i Västra Hamnen.
 
Kommer ni ihåg att jag frågade om någon visste var man kunde hitta japanska körsbärsträd i VH? Weell, jag har hittat. Det finns ungefär 100 stycken precis på min bakgård. Bra jobbat Sofie! Haha. Men roligt att det finns så många i närheten av vår lägenhet.
 
Efter promenaden gjorde jag och Dan oss redo för att åka till IKEA. Kanske inte roligaste sättet att spendera en supersolig dag på, men vi behövde köpa grejer till vår balkong.
 
Vi åkte dit med Sarah och Niclas. Här står de och kikar på kök!
 
När man är på IKEA måste man såklart äta köttbullar.
 
Jag avslutade denna lediga dag med ett löppass! Jag har varit lite dålig på att springa i år, men börjar ta igen det nu. Idag sprang jag 5 km på 30.07 minuter och jag är mycket nöjd! Vad vi köpte på IKEA och hur vår balkong blev får ni se i ett annat inlägg. Vi är nämligen inte helt klara med den än. Hoppas ni har haft en toppendag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0