Vecka 22.

Hej på er! Idag skriver jag om veckans schema lite senare än vad jag brukar göra. Nåväl. Hoppas att ni har haft en bra helg och att måndagen också varit fin. Idag har jag varit hemma efter jobbet och tagit det lungt, hann även med att springa en liten sväng. Eftersom måndagen är slut nu så tänkte jag att vi kikar på veckans schema från och med tisdag!
 
Tisdag: Imorgon skall jag träna pilates och yoga efter jobbet. Jag har ju som mål att träna 100 pass innan midsommar och är på pass 79 nu. Får lägga på ett kol, men om jag bara fortsätter i bra takt nu så skall jag klara det.
 
Onsdag: På onsdag skall jag träffa Sarah H. Vi har inte riktigt bestämt vad vi skall göra än. Antingen gå i stan eller hänga i en park. Det skall ju vara 26 grader varmt hela den här veckan och det får man ju ta vara på!
 
Torsdag: På torsdag efter jobbet skall jag, Dan och Niclas träna Bodypump. Gah. Hatälskar det passet. Så jobbigt, men så bra.
 
Fredag: På fredag fyller mina älskade småbröder 21 år!! Alltså. De kan ju inte vara 21 år redan?! Jag är ju typ 21. Eller? Tänk att det var hela fem år sedan. Galet. Min ena lillebror är i Paris på fredag, men vi skall i alla fall fira Christoffer med buller och bång.
 
Lördag: På lördag skall vi fira Johannas examen med fest på Vinnys krog på St Knuts torg.
 
Söndag: På söndag skall jag och Dan till Skarhults slott med Dans föräldrar! Vi skall gå på utställning och äta ute i solen. Skall bli så mysigt!
 
Och så kommer den här veckan att se ut. Vad skall ni göra i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0