Fredagen genom min Instagram.

God morgon! Jag kommer att skriva veckans schema lite senare idag. Så länge kikar vi på hur min fredag såg ut genom min Instagram. Jag hade en ny glittrig klänning på mig från Vero Moda. Det var ju Black Friday, så jag tänkte att vi gick på temat svart. Fast med glitter.
 
Jag fick det här meddelandet under dagen och började titta på det första avsnittet redan på fredagen. Jag tycker att det har varit bra hittills! Vill inte spoila, men såklart är jag lite missnöjd med vissa saker. Som Rorys vän i London?! Vad fan liksom. Har nu bara ett avsnitt kvar och ska titta på det ikväll. Vad tycker ni om säsongen hittills?
 
Annars åt jag och Dan tacos, tittade på Idol och utbytte presenter eftersom vi firade att vi hade varit tillsammans i 8 år. Jag har blivit helt galen i ICAs "Pulled Salmon", ett laxalternativ till tacos. Så god och fräsch! Perfekt när man vill uppdatera en annars ganska uttjatad rätt. I present av mig fick Dan ölglas från iittala och jag fick ett paket med Rituals-saker. Jättemysig fredag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0