Torsdagslista.

 
Humör idag?
Idag är jag hemma sjuk från jobbet för andra dagen. Jag mår bättre idag, men är väldigt trött och liksom lite depp som man blir när man bara ligger inne en hel dag och solen lyser utanför.
 
Dagens planer?
Igår gjorde jag absolut inget annat än sov och tittade på serier. Idag däremot har jag faktiskt satt på lite tvätt och skall till och med duscha. Annars? Titta på tv, typ. #mittlivsomförkyld
 
Helgens planer?
Imorgon skall jag tillbaka till jobbet igen, men på kvällen skall jag bara ta det lugnt hemma med Dan. På lördag skall vi ha Thanksgivingmiddag för 11 personer. Det ska bli så kul och jag har förberett en massa lekar!
 
 
Bästa maten för tillfället?
Jag äter otroligt mycket stekt halloumi för tillfället. Jag älskar det. Har det till tacos, till potatisgratäng och ris. Till det mesta!
 
Vad är det roligaste som hände i veckan?
Oh, tycker inte att det hänt något kul alls den här veckan. Men kanske att jag hittade massvis med roliga thanksgiving-lekar till lördag. Det var roligt.
 
Vad har du på TO-DO listan just nu?
Bli frisk. Sedan har jag ganska mycket som måste avslutas på jobbet innan december börjar. Är lite stressigt, men kul! Tycker om när det är mycket att göra, men är inte så lätt att vara sjuk då.
 
Ska du resa någonstans i vinter?
Ja, oh längtar ihjäl mig. Vi skall till London över nyår och det ska bli så roligt. Älskar att jag inte behöver "planera" något till nyår direkt heller, utan bara åka dit och äta på restaurangen vi bokat bord på. Love it.
 

Kommentarer
Postat av: Allan

Krya på dig! 💐

2016-11-17 @ 20:09:29

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0