Vecka 48.

God morgon! Det blev ju aldrig något veckans schema igår, så tänkte skriva om det nu. Tack så mycket för alla grattis-sms och lyckönskningar till det nya jobbet. Det ska bli jättekul. Byrån heter ID Kommunikation och jag börjar där på måndag. Är verkligen spänd och förväntansfull. Nu kikar vi på hur resten av den här veckan kommer att se ut!
 
Tisdag: Idag efter jobbet skall jag ut på stan med ett par kollegor. Vi skall äta lite och ta ett glas vin, mysigt!
 
Onsdag: På onsdag är det min sista arbetsdag på Eminent Reklambyrå. Fy så sorgligt. Jag har jobbat där i 2 år nu och det var mitt första jobb i branschen, kommer sakna dem massor. På kvällen skall vi i alla fall fira av mig med drinkar på restaurangen The Black Ox vid Dockan.
 
Torsdag: På torsdag är det 1 december och jag är ledig. Då skall jag klippa mig och på kvällen skall jag träna spinning med Niclas.
 
Fredag: På fredagkväll skall jag, Dan, Sarah och Niclas hem till Carro och Johan på glöggkväll! Det skall bli supermysigt och vi taggar vår resa till London.
 
Lördag och Söndag: Till helgen kommer vi att julpynta lägenheten, julbaka och ta det lugnt. På söndagen kommer jag säkert vara supernervös mest hela tiden. Man kanske skall ta och göra något för att lugna nerverna? Typ gå på bio?
 
Och så kommer resten av den här veckan att se ut. Har ni något särskilt inplanerat den här veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0