Drinkkväll, fredag och Sarah.

I fredags efter jobbet åkte jag och Dan hem till den här snyggingen! Sarah fyllde ju år förra veckan och det firade hon på fredagen med drinkkväll!
 
Vi började med att tugga i oss av tapasen som hon hade ställt fram. Gudars så gott.
 
Och när alla gäster hade anlänt serverades det drinkar.
 
Vi började med mojito!
 
Carro, Lina och Helena.
 
Drink nummer 2 var piggelin, vodka och sprite. Blir aldrig tråkigt!
 
Sarah öppnade sina presenter och vi pratade om utomlandsresor, hur veckan hade varit och dansade till Ellie Goulding.
 
Och vi tog inte tåget hem förrän klockan 01. Bra fredag!

Vecka 44.

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit jättemysig med lagom mycket inplanerat. Jag kommer att gå igenom den senare i olika inlägg. Den här veckan har jag egentligen inte så mycket inbokat, men det är massor med planering som skall göras till vår halloweenfest på fredag! Gud så roligt det ska bli. Vi börjar i alla fall den här dagen med att titta på veckans schema!
 
Måndag: Idag skall jag först på spinning efter jobbet och sedan hem, äta mat och titta på måndagens bästa serier: The Walking Dead och Westworld. Det är ju kul med måndag nu när de två serierna finns.
 
Tisdag - Onsdag: Jag slår ihop dessa dagar. Jag har inget planerat mer än att fixa och trixa till vår halloweenfest. Det är snacks som skall inhandlas, bålrecept som ska trixas med och dekorationer som skall fixas. Spännande!
 
Torsdag: På torsdageftermiddag håller jag faktiskt helg eftersom jag har tagit ledigt på fredag. Då skall jag först på spinning och sedan skall det fixas ännu mer inför halloweenfesten.
 
Fredag: På morgonen hämtar jag och Jaana nycklarna till lokalen vi skall vara i och sedan börjas det pyntas och dekoreras! På kvällen klockan 19.00 drar festen igång! Ska bli så kul!!
 
Lördag: Vara bakiiiis och bara ta det lugnt. Städning av lokalen tar vi på natten innan vi går hem!
 
Söndag: Inget inplanerat. Så skönt!
 
Vilken rolig vecka det kommer bli! Nu kör vi!

Världens bästa veckodag.

Hej! Idag är det världens bästa veckodag, nämligen fredag! Är ni pepp inför helgen? Det är jag! Så skönt det ska bli.
 
Lönen har ju (äntligen) anlänt på kontot och jag unnade mig en helt ny Filippa K-klänning.
 
Jag älskar den här sortens klänningar. Materialet är så skönt och snittet är smickrande. Känns som att ha på sig mjukisbyxor, fast man känner sig fin samtidigt.
 
Igår hamnade jag faktiskt på Tivoli i Köpenhamn en sväng. Där var jag på kick-off och hade trevligt. Tivoli var SÅ fint. De hade verkligen höstpyntat nöjesparken. Vill att min balkong ska se likadan ut.
 
Idag är jag så trött och piggar upp mig med Red Bull <3
 
Ikväll skall vi fira Sarahs födelsedag och dricka lite drinkar. Ha en trevlig fredag hörrni!

Mina senaste mobilbilder.

Jag tänkte att vi skulle kika på några bilder jag har sparat i min telefon! Det var ett tag sedan nu.
 
En dag hängde jag på jobbet i en av mina superrosa blusar och drack en matchande celsius. Min favoritcelsius är Hallon/Acai, den är jättegod.
 
Jag provade en fin sammetsklänning på MQ för ett par veckor sedan. Funderade på om den skulle få följa med till London, men den fick snällt stanna kvar i affären. (Lägg märke till strumporna, haha)
 
Den här hittade jag i mitt instagramflöde en passande måndag.
 
Och hittade även denna samma måndag. Haha.
Som att universum talade om för mig att suck it up och gå vidare.
 
Vi har köpt en ny klösbräda till katterna med ett litet krypin som de kan mysa i. En morgon hittade jag och Dan Nima där. Hon ser lagom glad ut, men tror att hon trivdes ändå.
 
Annars har jag satsat hårt på spinningen på sistone. Det är så kallt att springa ute nu och styrketräning är tråkigt, så spinning har varit min räddning. Jag tycker det är så skönt att konditionsträna, jag gör av med så mycket överskottsenergi då.
 
Haha, tyckte den här var så rolig.
 
 Förra veckan var jag helt svartklädd en dag. Tycker att det är så fint med svart, speciellt nu på hösten.
 
 En annan dag var jag lite mer färgglad på jobbet och matchade möblemanget med min klänning.
 
Oh, det är mörkt nu när man vaknar på morgonen. Visst är det hemskt? Känns som man går upp mitt i natten. Jag tycker om hösten och vintern, men måste det vara mörkt jämt?
 
 Vi ska snart ha vår halloweenfest och när jag letade efter en utklädnad hittade jag den här Darth Vader-dräkten till hundar! Jag skickade den direkt till mina syskon och frågade varför vi inte har en hund. Tror ni att man kan få på Nima den här?
 
 Dan drack en rolig öl i helgen som hette "Hello my name is Ingrid". Tyckte det var kul eftersom min kollega heter Ingrid och hon borde ju verkligen dricka den här ölen.
 
 Jag provade den senaste Lussekatt-propuddingen härom dagen. Jag tycker om saffran, men tyckte väl att den här var sådär. Som de andra proteinpuddingarna smakar de ganska syntetiskt.
 
 En filosoferande Isa i köksfönstret.
 
 I söndags var jag ute och gick en långrunda längs med vattnet här i Västra Hamnen. Träden är så fina nu när löven är gula, orangea och röda. Hösten har varit ganska fin hittills tycker jag.
 
Pjuh! Det var mina senaste mobilbilder!

Sarahs 28:e födelsedag!

Igår var det ingen vanlig dag utan Sarahs födelsedag! Hurra, hurra, hurraaaa! Efter jobbet åkte jag och Dan hem till Sarah och Niclas för att fira.
 
Hon fick paket såklart!
 
Förra veckan frågade jag Sarah hundra gånger vad hon önskade sig i present och hon svarade bara "en hundvap". Sagt och gjort, bland annat köpte jag den här porslinshunden till henne. Jag är inte kompisen som inte levererar minsann.
 
Sarah och Niclas bjöd på hemgjord pizza, med maaassa ost! Nom.
 
Till efterrätt blev det såklart tårta till födelsedagsbarnet.
 
Efter maten öppnade Sarah lite mer paket och sedan spelade vi Super Mario på Wii. Klockan 22 tog vi bussen hem igen. Vilken fin måndag!

Lördag med hemlagad middag och bio.

I lördags hade jag och Dan inget planerat så vi sov först länge, tränade, gjorde oss i ordning och åkte sedan ner till stan. Där fönstershoppade vi lite och gick sedan till den nya ICA-butiken som öppnat på Hansa för att handla kvällens middag. Har ni varit där? Den är jättefin!
 
Sedan gick vi hem och gjorde oss i ordning inför kvällen.
 
Och började laga mat.
 
Voila!
 
Vi lagade hasselbackspotatis, fläskytterfilé, kantarellsås, haricots verts, ugnsbakade tomater och hade sallad och kryddsmör till det.
 
Ja men ni ser ju så gott!
 
Klockan 21 gick vi på bio och såg den senaste filmatiserade Dan Brown-boken - Inferno! Den var bra, inte riktigt lika spännande som den första. Men fortfarande bra och väldigt sevärd. Jag satt som på nålar hela tiden. Efter filmen gick vi hem och sov, och på söndagen hade vi inte heller något planerat utan tog det bara lugnt. Så skön helg!

Vecka 43.

Hej och god morgon! Hoppas ni har haft en superbra helg! Vi kommer att gå igenom min lite senare. Nu kör vi istället veckans schema som vanligt.
 
Måndag: Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Sarahs födelsedag! Hurra, hurra, huurraaaa! Det skall firas ikväll med lite middag hemma hos Sarah och Niclas. Först är det jobb till 17, därefter ett spinningpass och sedan födelsedagsmys. Bra måndag!
 
Tisdag: Jobb och pilatespass!
 
Onsdag och Torsdag: Jobbelijobb och inget annat plannerat.
 
Fredag: På fredag har Sarah drinkkalas hemma hos henne för att fira sin födelsedag. Dit skall vi efter jobbet! <3
 
Lördag: På lördagkväll skall vi först hem till Emelie och Philip i Teckomatorp för att fira Emelies kommande födelsedag! Därefter skall vi in till stan igen och träffa Desirée och gänget för ett glas vin ute. Mysigt!
 
Söndag: Inget planerat förutom den vanliga söndagsångesten. Seriöst, hur blir man av med den? Jag försöker och försöker, men den etsar sig liksom fast. Blä tycker jag.
 
En ganska inplanerad vecka om jag får säga det själv. Nu håller vi måndag!

Essie: Licorice

Ni vet att jag samlar lite på Essie-nagellack. När man inte har så mycket pengar i slutet på månaden men ändå väldigt, väldigt gärna vill köpa något, då brukar jag köpa nagellack! Man stillar köpsuget och känner sig fin med nymålade naglar. En liten miniinvestering i sig själv.
 
Jag hade inget vanligt svart nagellack hemma som inte hade klumpat sig, så jag slog till på ett sådant.
 
Jag stod och velade mellan ett glittrigt svart eller ett blankt svart och valde tillslut det blanka. Licorice heter det och jag nu tänker jag på lakrits så fort jag tittar på mina händer.
 
Idag matchade jag dessutom med en helsvart outfit - min svarta Filippa K-klänning, min svarta Daniel Wellington-klocka och svarta skor. Kände mig extra fredagssnygg.
 
Och det var mitt senaste nagellack!

Friyay!

 
Vad är det för dag idag?
Fredag. Friday. Friyay! Bästa dagen!
 
Vad skall du göra idag?
Ikväll efter jobbet skall jag och Dan faktiskt bara vara hemma. Det skall bli så mysigt. Vi skall äta pulled pork, titta på Idol och ha fredagsmyyys. Oh, längtar!
 
Hur har veckan varit hittills?
Den har varit bra! Den har gått väldigt fort och det har gått bra på jobbet. Jag har tränat lagom mycket den här veckan också, så det har varit skönt.
 
 
Vad har du på dig idag?
Detta: (Svart Filippa K klänning)
 
Vad ska du göra i helgen?
I helgen skulle egentligen Elin, Andreas och deras två barn komma på middag, men Elin har blivit sjuk :( Så vi bokade om och i helgen ska jag och Dan bara ta det lugnt. Kanske gå på bio på lördag!
 
Vilken låt lyssnar du på för tillfället?
Haha, så roligt. Den här listan svarade jag på förra året i oktober också och då svarade jag såhär:
"Just nu spelar jag sönder albumet X med Ed Sheeran. Tröttnar aldrig. Låtarna One och Photograph är de jag spelar mest för tillfället. De är så mysiga och fina."
SÅ sjukt! För det är exakt samma nu. Det är något med hösten och Ed Sheeran alltså. De gifter sig så bra.
 
 
Vad gjorde du igårkväll?
Igår var jag först på spinning och sedan tittade jag på Vänner och bloggade lite.
 
Hur är din morgonrutin?
Gå upp någonstans mellan 06.30 och 07.00, duschar, äter frukost framför Nyhetsmorgon, sminkar mig, klär på mig och traskar till jobbet runt 08.20.
 
Vilket är ditt favoritfik för tillfället?
Espresso House <3
 
 
Vad händer nästa vecka?
Sarah H fyller år! Lönen kommer! Vi skall på födelsedagskalas! Massor med andra ord.
 
Nästa stora tillställning du skall gå på?
Förutom 2 styck födelsedagskalas nästa vecka, så min och mina syskons Halloweenfest den 4 november. Ska bli så kul!
 
Vill du avsluta med några peppande ord?
Fånga dagen! Nej, bara skojar. HA EN SÅ HIMELA BRA FREDAG!
 

Eftermiddagspromenad.

Idag ställde jag och Niclas in vårt bodypump-pass, så efter jobbet bestämde jag mig för att ut och gå 5 kilometer istället. Man får passa på medan det fortfarande är ljust ute och inte regna.
Hösten är ju så fin annars.

Ibland får jag knipa mig i armen och påminna mig om att jag faktiskt bor här. Trots att hyran är svinhög och även om jag inte har några vänner som bor i området så älskar jag Västra Hamnen. Det är nära centrum men ändå så lugnt och fridfullt. Underbart!

Medan jag traskade omkring lyssnade jag på "En Economistas podcast". Ni får gärna tipsa om några bra poddar! Ibland tröttnar man på att lyssna på musik och då är det skönt att bryta av med en podd.


Bara tisdag.

Oh, det är alltså bara tisdag idag. Jag tycker att det har varit onsdag hela dagen. Jag vill ha helg igen. Blir så opepp på allt nu när det är lite grått och ruggigt ute. Vill helst sitta hemma, dricka te och titta på TV.

I söndagskväll var vi hemma hos Sarah och Niclas och spelade lite spel och åt godis. När jag sedan kom till jobbet igår och skulle plocka upp mina glasögon ur min väska hittade jag ett halvt paket marabou som Sarah hade gömt där. Haha, alltså. Mina kollegor blev glada.

I söndags lånade jag också Sarahs supersilverglittriga nagellack och peppade inför nyårsafton när vi skall till London. Jag kände mig så glammig och fin på jobbet efteråt. Att nagellack kan göra så mycket!

Vi brukar lyckas matcha våra kläder ibland på jobbet och idag hade både Lotta, Sara och jag lyckats ta på oss grå tröjor och svarta jeans. Haha. Det är ju kanske inte sådär jättekonstigt eller kreativ färgkombination, men roligt var det.

Nu är jag och Dan hemma hos mamma och pappa och skall sova här ikväll. Hoppas ni har haft en fin dag!


Kalkonmiddag med la familia.

I lördags var vi hembjudna till mamma och pappa i Lödde. Nästan hela familjen (utom lillebror Carl som är i Piteå :( ) skulle komma.
 
Mamma hade varit så gullig och pyntat hösigt och fint med löv och servettringar.
 
Det som stod på menyn var kalkon! Alltså skoja så gott. Älskar höstmaten.
 
Jag hade köpt ett par Ginger Joe dagen till ära. Älskar dem, tycker de är så goda.
 
Så anlände alla och det var dags att äta! Hasselbackspotatis, brunsås, kalkon, gele och rödkål. MMMMHHM!
 
Vi hängde och pratade, åt äppelpaj till efterrätt och när klockan var tolv kramade jag och Dan alla hej då och tog bussen hem. Mysig lördag!

After work på Vigårda.

I fredags efter jobbet tog jag en kort buss till Malmöcentral och hit!
 
Jag skulle på after work på Vigårda med Sarah H och några av hennes vänner.
 
Jag beställde cheeseburgare med sötpotatispommes och rosévin till. Perfekt fredagsmat!
 
Sarah beställde in en kanna med Pink Russian som kronan på verket!
 
Den var god tyckte vissa, såsom moi.
 
Vi åt kladdkaka, drack lite mer vin och pratade om spanien, TV-serier och kärlek. Klockan åtta tog jag bussen hem igen. Fin början på helgen!

Vecka 42.

OJ så dålig bloggare jag är. Haha. Jag har haft en jätteskön helg med after work, familjemiddag och kompishäng. Vi kommer att gå igenom min helg senare, men nu börjar vi måndagen med att kika på den här veckan!
 
Måndag: Ikväll efter jobbet skall jag träna spinning och sedan skall vi veckohandla och laga mat. Vi har börjat titta på TV-serien Westworld och den kommer ut på måndagar, så den skall vi kika på ikväll!
 
Tisdag: Imorgon skall jag och Dan till mamma och pappa i Lödde efter jobbet. Dan skall till tandläkaren på onsdag och vi skall sova i Lödde. Skall bli mysigt med familjetid!
 
Onsdag: Först jobba och sedan träna bodypump med Niclas!
 
Torsdag: Jobbelijobb och sedan träna sprint!
 
Fredag: På fredag har jag och Dan inget planerat. Vi skall bara vara hemma, äta tacos, titta på Idol och ha det mysigt.
 
Lördag: På lördag kommer Elin och Andreas och barnen över på middag. Det skall bli så mysigt!
 
Söndag: Vilodag! Inget inplanerat. Skall mest ta det lugnt som vi brukar göra på söndagar, skönt.
 
En sådär lagom inplanerad vecka. Hur kommer er vecka att se ut?

Onsdag.

Idag har varit en mysig dag! På lunchen ville jag ha lite egentid, så jag gick till Espresso House på Malmö Central och beställde en ost- och kalkonfocaccia och vaniljlatte. Sedan satt jag där och läste bloggar, kollade på mobilen och hade mysigt. Egentid är så underskattat tycker jag. Jag behöver verkligen det mer.
 
När klockan var kvart i ett promenerade jag tillbaka till jobbet. Det var soligt och kallt och krispigt och fint.
 
Snart är det Halloween! Vi skall ha vår årliga halloweenfest och jag har redan bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till. Skönt. Förra året hade jag jättebeslutsångest innan jag tillslut bestämde mig för en Twilightvampyr. Såg den här pumpan på Facebook och skrattade rakt ut. Det är alltid så jäkla meckigt att karva pumpor och det är så svårt att göra det bra tycker jag. Skickade bilden som ett förslag på årets pumpakarvning till mina syskon och de höll med, haha.

Så kallt.

Alltså skämta så kallt det är ute nu. Jag köpte min höstjacka för inte så många veckor sedan, men nu vill jag plocka fram min vinterjacka. Fryser ju ihjäl bara när jag skall gå till jobbet på morgonen.
 
Idag har vi ätit räkmacka till middag. Jag har varit så sugen på det ett tag och det går ju så fort att göra. Annars har vi nästan ingen inspiration rent middagsmässigt. Vi hade matkasse förra veckan, men så blev det något fel när vi beställde så vi fick ingen matkasse den här veckan. Tycker att det är så tråkigt för tillfället att komma på nya maträtter, men samtidigt vill jag äta bra och ordentlig mat. Klurigt, det där. Nästa vecka kör vi matkasse som vanligt i alla fall. Hoppas ni har haft en bra tisdag!

En ny klocka utan batterier.

Våra väggar i sovrummet är ganska kala och vi har inte sådär särskilt många tavlor där inne. Så när Söstrene Grene hade fått in lite roliga klockor slog jag till.
 
Den påminner lite om vår klocka från Bolia som vi har i vardagsrummet, fast mindre, svart och med träram. Dessutom kostade den bara 150 pix!
Det enda knixiga är att jag är ganska ljudkänslig när jag skall sova och klarar liksom inte av att ha tickande saker i sovrummet. Den fick ha batterier i cirka två timmar och sedan åkte dem ur. Så, klockan är mest för prydnad egentligen kan man säga. Jag är ändå nöjd!

Lördag med spelkväll.

I lördags tog jag på mig en av mina nya polotröjor och gjorde mig lördagsfin eftersom vi hade bjudit hem ett par vänner på spelkväll!
 
Jag och Dan hade storstädat lägenheten så att den skulle vara lördagsfin den också.
 
Vid 18-tiden ringde det på dörren och Ralle, Micke, Markus och Elin anlände. Vi började med att beställa pizza och gick sedan igenom kvällens olika spel.
 
Ralle hade tagit med sig massvis med olika spel!
 
Vi började med ett quiz om film- och TV-seriemusik som jag hade gjort, spelade därefter Timeline som Ralle hade tagit med sig och förberedde därefter lappar till Charader.
 
Elin!
 
Ralle och Micke.
 
Så spelade vi charader en stund och fortsatte därefter med ett livespel likt "dungeons and dragons" som Ralle hade förberett. Halv tre somnade jag i soffan alldeles speltrött. En supermysig kväll med fina personer!

Vecka 41.

God morgon! Hoppas allt är bra idag och att ni har haft en bra helg. Jag har blivit lite förkyld :( Så tråkigt. Men på ett sätt så förstår jag samtidigt. Jag har inte tagit det särskilt lugnt de senaste veckorna och jag förstår att kroppen börjar säga ifrån. All träning är därför inställd denna veckan, och dessutom har jag inte något annat inplanerat heller. Därför följer här ett komprimerat veckans schema.
 
Måndag-torsdag: Nu i veckan har jag som sagt inget inplanerat. Efter jobbet skall jag hem och ta det lugnt. Så skönt!
 
Fredag: På fredag skall jag och Dan träffa Sarah och Niclas, titta på Idol och äta god mat. Mysigt!
 
Lördag: På lördag skall vi hem till mamma och pappa i Lödde för familjemiddag! Hela familjen samlas förutom lillebror Carl som är i Piteå. Ska bli mysigt!
 
Söndag: Vilodag! Inget inplanerat. Så skönt.
 
Tänkte fylla den här veckan med apelsinklyftor, te och TV-serier. Så ska förkylningen nog försvinna tids nog.

Meningen med hela skiten och Allt som blir kvar.

Som ni säkert märkt har jag inte skrivit något bokinlägg på sistone. Jag har fastnat på uppföljaren till Livet efter dig, och blir liksom aldrig riktigt klar. När jag läst ut den så har jag i alla fall två intressanta böcker som väntar mig!
 
Av Desirée har jag fått låna Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. Den har jag hört mycket gott om och skall bli spännande att läsa!
 
Sandra Beijer är en av mina favoritförfattare och hon har nu släppt sin andra roman. Den köpte jag bara några dagar efter att den kommit ut och ligger nu fint och väntar på att bli läst.
 
Medan jag kämpar mig igenom min nuvarandra bok (som obs inte är dålig, jag känner bara att jag inte riktigt orkar läsa den) får de andra böckerna pryda byrån och nattduksbordet så länge.
 
Här kommer förresten ett "bakom kulisserna"-foto! Tycker det ser så roligt ut när jag fotar. Jag orkar liksom inte plocka undan på soffbordet, utan skjuter bara bort det lite så att det inte är med i bild. Haha.

Daniel Wellington: Classic Black

Jag har köpt en present till mig själv!
 
När jag fyllde år köpte Dan en Daniel Wellington-klocka till mig som jag fullkomligt älskar. När jag sedan såg på Egoinas blogg att de skulle släppa en med svart urtavla blev jag fullkomligt kär! Jag har gjort lite saker som jag är extra stolt över på sistone och tyckte att jag förtjänade en present. Så jag beställde den och i fredags när jag kommit hem från jobbet hade den anlänt.
 
Oh så fiiin den är! Jag valde den med tygarmband och roséguldiga detaljer.
 
Vi har hängt hela helgen, den och jag.

Freeedag!

Hej på er! Har ni haft en bra fredag hittills? Gud så välbehövligt det är med helg nu, känner jag. Jag och Dan sitter just nu och tittar på Idol och senare skall vi titta på alla TV-serier som kom ut idag. Imorgon tänkte jag lägga ner lite mer energi på bloggen och förbereda lite roligare inlägg. Vi hörs mer då!

Jag och Dan cyklade bort till ICA Malmborgs på Erikslust och handlade middag tidigare ikväll. Det var mysigt med en cykeltur i höstluften!


Lindexfrukost och torsdagsdejt

Så rolig dag jag har haft idag! Det började med att jag gick upp klockan 06, gjorde mig i ordning och stack ner till Lindex på Södergatan för att gå på ett frukostevent klockan 8 på morgonen. Där träffade jag Desirée och vi tittade igenom Lindex nya Pink Collection. För varje plagg man köpte skänktes en viss del till bröstcancerfonden. Ett jättefint evenemang!
 
Jag köpte två polotröjor, en blus och fick med mig frukost från Wayne's Coffee tillbaka till kontoret.
 
Efter jobbet träffade jag Elin för en torsdagsdejt! Vi åkte till Espresso House vid Värnhem, drack vars en kaffe och pratade om vad vi hade haft för oss på sistone. Så mysig dag! Vardagarna behöver verkligen inte vara tråkiga.

Onsdag.

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Det är så mycket som händer i mitt liv för tillfället. Vet inte riktigt var jag skall stoppa undan alla tankar någonstans. Det är tur att jag har mycket energi och håller på med roliga grejer. Idag har jag varit på bodypump och nu är jag helt död. Har blivit bortskämd med middag och tittat på Vänner hela kvällen.
 
Nu skall jag gå och lägga mig. Mer rolig än såhär är inte jag idag.
 
Vi kan titta på gulliga Isa istället. Dan köpte ett par nya skor och Isa blev alldeles kär i skokartongen. Hon sover i den hela tiden och vi har inte haft hjärta att kasta den. Amen kolla bara !!! så gullig <3

Tisdagslista: 3x15.

 

3 saker jag ser fram emot
→ Helgen.
→ Vår Londonresa i december.
→ Thanksgiving.


3 saker jag fasar för

→ Att inte vara kvar i min trygghetsbubbla längre.
→ Att man skall komma på att man inte är sådär jäkla duktig som en tror.
→ Att livet ska ta slut för fort.


3 saker jag gillar

→ Dan
→ Ballerinakex
→ Att hamna i skrivbubblan och få till bra texter.


3 saker jag inte gillar

→ Makrill i tomatsås
→ Vissa kvargsorter
→ Riktigt tung hårdmusik där sångaren bara skriker.


3 saker jag vill

→ Springa igen
→ Åka till USA igen
→ Gå ner mina himla semesterkilon någon himla gång.


3 saker jag borde

→ Sluta bita på naglarna
→ Blogga mer
→ Köpa färre klädesplagg


3 saker jag kan

→ Plocka upp kapsyler med tårna
→ Hjula
→ Springa en mil


3 saker jag inte kan

→ Busvissla
→ Vara ekonomisk
→ Hålla ordning på kläderna i garderoben


3 saker jag har på hjärnan

→ Friendslåten
→ ”Who run the world, GIRLS!”
→ ”Vad har jag glömt bort nu?”


3 saker jag pratar om ofta

→ Säger nästan alltid "Allt bra?"
→ Vad som händer till helgen
→ Livet


3 saker jag önskar mig

→ Balkongmöbler
→ Den perfekta klänningen
→ Vinglas från iitala, haha


3 saker jag blir lugn av

→ Sätta mig själv i ett hörn, gå igenom vad som skall göras och skriva checklista.
→ Få prata, prata, prata tills luften tar slut.
→ Kramas


3 saker jag blir stressad av

→ När jag försover mig
→ När jag har tusen saker att göra och får en till "det här måste göras NU"
→ Främmande personer som kommer fram till mig på stan


3 saker jag ska göra i helgen

→ Äta pizza och dricka vin
→ Ha spelkväll med kompisar
→ Sova ut och titta på TV-serier


3 saker jag gjort den senaste veckan

→ Tränat
→ Lagat nya rätter utifrån recept från City Gross matkasse
→ Köpt rosa bandet och blivit månadsgivare till barncancerfonden

 


Lördag med stros på stan, hemgjorda hamburgare och spelkväll.

I lördags gick jag och Dan upp tidigt, gjorde oss i ordning och mötte upp Niclas. Sedan promenerade vi ner till stan.
 
Gick över Klaffbron och hälsade på kanalen lite. Hejhej!
 
Och så mötte vi upp Sarah som hade jobbat.
 
Vi strosade runt på stan och investerade i riktigt viktiga saker såsom doftljus och fintvål. Bra grejer.
 
Jag och Dan var gulliga och matchade i mörkgrönt!
 
Sedan gick vi hem och jag och Sarah korkade upp en flaska vin medan killarna lagade mat. Vet inte varför det blev så uppdelat, men bortskämda kände vi oss i alla fall.
 
Och gott blev det! Morötter, sötpotatis och rödlök i ugn, hemgjorda hamburgare, coleslaw och bearnaise. Blev så otroligt mätt efter detta.
 
Efter maten spelade vi kortspelet Chicago och Dan drack den här ölen som hade peppig etikett med texten "Dare risk dream". Bra lördagsord tycker jag.
 
Till efterrätt testade vi på något nytt som jag och Sarah tyckte var gott och Dan och Niclas sisådär. Cypriotisk yoghurt med kolasås och krossade digestivekex. Jag tyckte detta var jättegott! Både syrligt och sött. I alla fall ett alternativ till den vanliga glassefterrätten. Sedan halvsomnade vi i soffan eftersom vi var så otroligt mätta. Mysig lördag!

Vecka 40.

Hej på er! Hoppas ni hade en bra helg och en fin måndag hittills. Jag har haft det bra. En relativt lugn helg. Igår gjorde jag verkligen ingenting på hela dagen. Jag låg i soffan, tittade på TV, läste en bok och bara fanns. Det var verkligen välbehövligt och så skönt. Men nu är det tillbaka till vardagen och ordningen igen. Jag tänkte som vanligt att vi skulle börja med att titta på veckans schema!
 
Måndag: Nu har ju måndagen nästan gått förbi, men idag har jag varit på spinning efter jobbet och sedan har vi bara lagat mat och hängt i soffan. Vi fick matkasse från City Gross igår, vilket är så härligt. Nu slipper vi handla och får testa på lite nya maträtter. Perfekt!
 
Tisdag: Imorgon skall jag på pilates efter jobbet, annars inget.
 
Onsdag: På onsdag är det först jobb och sedan bodypump.
 
Torsdag: På torsdag skall jag träffa Elin efter jobbet! Vi skall gå på stan och äta lite, mysigt!
 
Fredag: Fredagsmyyyys! På fredag efter jobbet skall jag och Dan vara hemma bara. Jag älskar att sitta hemma på fredagarna, titta på Idol och äta god mat. Så får det bli!
 
Lördag och söndag: I helgen har vi lite blandade planer. Vi skall träna, måste stäääda, ska träffa kompisar och ta det lungt. Härligt.
 
Har ni mycket inplanerat i veckan?

RSS 2.0